reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam sie z rana :)
Od 7 na nogach i nic nie zrobiłam normalnie ,no ja niewiem co sie ze mna dzieje ostatnio ale nic mi sie nie chce robic kurde mac !!!!!!!!!!!
Trzeba wyskoczyc do sklepu po jakies zakupki i co ???? NO cholera nie chce mi sie ,trzeba ogarnac chate i oczywiscie tez mi sie nie chce!
Wogole siedzialbym caly dzien w domu w wyrku i nic nie robila ,ale niestaty tak sie nie da !

Drzwi wejsciowe wymienione ,teraz mojemu zachcialo sie wracac z pracy i do wieczora robic ganek w kaflach :baffled:.PODZIWIAM !
Bo ja ja ugotuje obiad z 2 dan ma dosyc na caly dzien !!:szok:

Ja wciagnelam juz kanapeczki z szyneczka ,zagryzlam nektarynka ,wypilam 500 ml jogurtu a teraz ,Patryk przylecial z czekolada i alez owszem pomoglam mu ja opedzlowac :zawstydzona/y:.
Slonica bede i tyle ! :dry:

a ja raniutko wtranzolilam chrupki z mlekiem a teraz drugie tresciwsze sniadanko - chlebek z kielbaska krakowska i kawka.

Ja tez dopiero co mialam 100-dniowke a teraz zostalo rowniutko 90 :)

No to ja tez sie witam:-)zjadlam sniadanko i teraz dopycham sie placuszkiem:tak:ale pocieszam sie ze nie tylko ja jem bąbe kaloryczna:-D

MOKA sto lat!!!

AGA jakos dasz rade:tak:najwazniejsze ze nie fryzjerka spierdol.... roboty:-D

Ja zaraz zabieram sie za golabki:tak::-)

a ja sie zaczynam wkurzac bo chcialabym sama conieco pokupowac dla malej ... poscielki na przyklad a od razu slysze ze nie bo to po kasi a tamto po laurce a to jeszcze tesciowa kupila a to mama ... ja chce sama takie jak sama wybralam !!!!!!! wrrrr to jest do cholery moje dziecko i chce zeby bylo po mojemu !!

Mea postaw sie - powiedz grzecznie ,ze bardzo sie cieszysz , ze to wielka pomoc i jestes wdzieczna i ze wszystkie te prezenty i rzeczy po innych dzieciach to wspanialy gest ale pewna czesc chcesz sobie zostawic dla siebie zeby odczuc radosc przgotowan do macierzynstwa. I zastrzez sobie ,ze np. ciuszki ok , lozeczko czy wozek ok ale wystroj pokoju sami sobie organizujecie i nikomu do tego. Nawet jesli sie bedzie 7 zmian dzieciecej poscieli walalo po rodzinie Ty kupujesz sobie swoja. I nie ze gardzisz ichnimi ale chcesz to zrobic dla wlasnej przyjemnosci.
Ja Cie bardzo dobrze rozumiem.
Przy pierwszej ciazy tak mialam ,ze wszyscy wszystko. Teraz natomiast nikt nic - bo nie ma juz maluchow w rodzinie :)

a ja sie zaczynam wkurzac bo chcialabym sama conieco pokupowac dla malej ... poscielki na przyklad a od razu slysze ze nie bo to po kasi a tamto po laurce a to jeszcze tesciowa kupila a to mama ... ja chce sama takie jak sama wybralam !!!!!!! wrrrr to jest do cholery moje dziecko i chce zeby bylo po mojemu !!

Mea o to ja niemam takiego problemu, rzeczy moge dostac tylko od jednej szwagierki tylko, ze ona nie toleruje szykowania rzeczy przed porodem(żeby nie zapeszyc), wiec podejrzewam, ze jak urodze ona wtrabani sie z calymi tobolkami a ja jej wtedy podziekuje!!! nie bede czekac i kombinowac co ona mi da a co nie da!! a dzidzia gola tez lezec nie bedzie!!

A ze ja pierwsza z mojego rodzenstwa rodze to mowie, ze musze kupowac wszystko, żeby miec co przekazac dalej:-D:-D

Anoola szkoda,że nie widziałas miny mojego m jak mu to przeczytałam:-)
a teraz będę się chwalić:mam wózek, fotelik i właśnie zamówiłam pościel więc jestem mega szczęśliwa

jutro wyślę linki na odpowiednim wątku
a teraz spadam spać
dobranoc
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też juz mam wózek, fotelik, i nawet zakupiliśmy komodę dla Filipka:-) trochę pieniążków z wesela się uzbierało więc trzeba było już cośkolwiek zakupić;) ale powiem Wam szczerze, że jak do tej pory to kupiłam tylko jedną malutką bluzeczkę dla swojego syna-chyba jeszcze do mnie nie dochodzi oczywisty fakt macierzyństwa;-)

Witam przed południem, w sumie niedawno wstałam (nie mogłam się dobudzić) dopiero mój głodny kot postawił mnie na nogi :huh:

Miałam jakieś ''chore'' sny, nie mogłam po przebudzeniu wyszukać dla siebie miejsca, pełna wody wanna pomogła lepiej jak nie jeden terapeuta :)

Zaraz zabieram sie do śniadania .....

Co do zakupów, My mamy kupić łóżeczko i komodę w tym m/c :)

reklama
Do góry