A
AnOoLa88
Gość
ja też...Ale ja bym taka rurke z kremem zjadla.....
a najlepiej z 5..
własnie wsunełam tabliczkę czekolady a na nią zupkę chińską ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też...Ale ja bym taka rurke z kremem zjadla.....
zacznij brać magnez i powinny minać ;-)Ja też zaczynam mieć problemy ze skurczami łydek, przedwczoraj jak mnie złapał to do dziś kuśtykam.
Hej dziewuszki!Ooo gratuluję nowych kółek, ale to te napędzane silnikiem, czy może ręczne ?;-) znaczy wózek, czy samochód?
No to ja mam (raczej miałam ) niecałe 3 cm.
Na razie nic. Chyba bardziej ich przeraża ta krew
dzięki laseczki, o leżeniu to nie ma mowy przy 2ce dzieci
Witam znowu po przerwie!
u nas wszystko gra, strach przedszkolny chyb odpędzony i teraz bedzie juz tylko spokojnie.
wczoraj całą rodzinką byliśmy u pani ginekolog, a więc leżenie zalecone od nowa, bo szyjka niecałe 2 cm, szew rozważany, poza tym macica wariuje i na zapisie ktg byly bardzo wyrazne skurcze, bez fenoterolu chyba i tym razem sie nie obejdzie. poza tym moja walka z anemią skończyła się fiaskiem bo hemoglobina znowu 9 i czerwonych krwinek mało. zleciła mi żelazo, magnez, no-spe forte 4x i odpoczywać, tylko jak?!
dzieciątko spore już, waży 860gr i na 100%jest dziewczynką.
mam chwile wiec poczytam co u was