reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Bo z neta lepiej nie brać, ja biorę z gazety :)

No niestety to jest internet .....

Mała dziewczynka wraca do domu po zabawie w parku. Po chwili mama zauważa, że jak na sześcioletnie dziecko, ma ona bardzo bogaty zasób różnych słów uznawanych za wulgarne. Pyta więc:
- Skąd ty znasz takie słowa?
- A, taka dziewczynka tak mówiła.
- Jaka dziewczynka?
- A nie wiem, taka w sweterku w żółte paski.
Następnego dnia mama biegnie do parku i owszem - po chwili znajduje dziewczynkę w sweterku w żółte paski. Podchodzi i pyta:
- Czy to ty jesteś tą dziewczynką która mówi takie strasznie brzydkie słowa?
- A kto pani powiedział?
- Ptaszki mi wyćwierkały.
- No to k**** pięknie! A ja te pipsone dziadygi bułeczkami karmiłam!

Wnuczek poszedł z babcią do kościoła w Zaduszki. Słucha jak ksiądz czyta wypominki:
- Za duszę Jana, Marcina, Henryka, za duszę Adama, Andrzeja, Teofila...
Chłopiec słucha, słucha, w końcu zaniepokojony ciągnie babcię za rękaw:
- Babciu, chodźmy stąd, bo on nas wszystkich zadusi!

:-D

Mea, mam nadzieję że nie wybierasz się na grilla w weekend?:-D
Bo ja bym ładną pogodę chciała, hihi. Mąz mi uciekł z kolegami na męski weekend a jak się ch.łopina przeziębi to potem weź i lecz takie duże dziecko.
Jutro sune na wykopki więc zaraz chyba mykam spać.
Dobrej nocy dziewczynki:-)

Mea, mam nadzieję że nie wybierasz się na grilla w weekend?:-D
Bo ja bym ładną pogodę chciała, hihi. Mąz mi uciekł z kolegami na męski weekend a jak się ch.łopina przeziębi to potem weź i lecz takie duże dziecko.
Jutro sune na wykopki więc zaraz chyba mykam spać.
Dobrej nocy dziewczynki:-)

mama robi urodziny ale raczej nie grill wiec sie nie martw :)

reklama
Do góry