reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam kochane, okazalo się, że mój gin ma dzisiaj dzień urlopu.
2 godziny zajęło mi szukanie gina, bo do szpitala nie chciałam jechać o co to to nie.
Niestety miałam rację i w nocy coś się stało bo szyjka rozpulchniona :crazy:
Na razie no-spa i magnez 3 razy dziennie. Jak by się nie daj Boże coś powtórzyło to do szpitala mam jechać.
Ogólnie to przez biegunkę wszystko i dietka, żeby nie mieć powtórki.
tylko że jeszcze przy okazji obejrzał moje wyniki badań i mówi, że są paskudne, chciał włączyć heparynę, ale mu powiedziałam, że hematolog o tym zadecyduje :wściekła/y:
Kur..... wszyscy chcą mnie uszczęśliwiać na siłę!!!
mama była u naszej dentystki i ta też skomentowała, że po co mi ta 3 ciąża jak ja zdrowia na to nie mam itp.
Cholera pewnie zrezygnuj z marzeń bo ci lekarz każe!!!
No sorki ale mam nerwa :angry:
A jak idioci 2 lata zakrzepicy szukali to chyba na urlopie była!!!:baffled:

Dziękuję wszystkim laseczką 3mającym kciuki :-)
Kurde ty to sie dziewczyno masz ostatnio !!!! Mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej ,odpoczywaj i sie nie przemeczaj a juz napewno staraj sie nie denerwowac !!!
Duza buzka i jestem z toba :)

Dagmara do łóżka marsz! a spróbuj wstać, to w dupę dostaniesz :-D
trzymaj się Kochana, ja wiem, że będzie dobrze :tak:

posprzątałam trochę, i czekając na męża zajadam się sałatką z kurczakiem i selerem. prawdopodobnie wybiorę się jutro do Krakowa (mój musi wybrać papiery z uczelni), także zapewne zahaczę o jakieś sklepy :zawstydzona/y:

Witam znowu po przerwie!
u nas wszystko gra, strach przedszkolny chyb odpędzony i teraz bedzie juz tylko spokojnie.
wczoraj całą rodzinką byliśmy u pani ginekolog, a więc leżenie zalecone od nowa, bo szyjka niecałe 2 cm, szew rozważany, poza tym macica wariuje i na zapisie ktg byly bardzo wyrazne skurcze, bez fenoterolu chyba i tym razem sie nie obejdzie. poza tym moja walka z anemią skończyła się fiaskiem bo hemoglobina znowu 9 i czerwonych krwinek mało. zleciła mi żelazo, magnez, no-spe forte 4x i odpoczywać, tylko jak?!
dzieciątko spore już, waży 860gr i na 100%jest dziewczynką.

mam chwile wiec poczytam co u was

Witam znowu po przerwie!
u nas wszystko gra, strach przedszkolny chyb odpędzony i teraz bedzie juz tylko spokojnie.
wczoraj całą rodzinką byliśmy u pani ginekolog, a więc leżenie zalecone od nowa, bo szyjka niecałe 2 cm, szew rozważany, poza tym macica wariuje i na zapisie ktg byly bardzo wyrazne skurcze, bez fenoterolu chyba i tym razem sie nie obejdzie. poza tym moja walka z anemią skończyła się fiaskiem bo hemoglobina znowu 9 i czerwonych krwinek mało. zleciła mi żelazo, magnez, no-spe forte 4x i odpoczywać, tylko jak?!
dzieciątko spore już, waży 860gr i na 100%jest dziewczynką.

mam chwile wiec poczytam co u was

oj Biedulko :-( no cóż zrobić - zacisnąć zęby i starać się jak najwięcej odpoczywać...
a Niunia faktycznie duża :szok: ważne, że zdrowa :tak:

mój wrócił, kupił mi rureczki z kremem, mniam, ale już się zasłodziłam trzema :-D
Kraków chyba jednak w późniejszym terminie, także wojtysiowa szykuj kawusię :-)

reklama
Do góry