reklama
G
Georgina
Gość
Dagmar Kochanie odpoczywaj dużo;* Będzie dobrze
Kurde ty to sie dziewczyno masz ostatnio !!!! Mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej ,odpoczywaj i sie nie przemeczaj a juz napewno staraj sie nie denerwowac !!!Witam kochane, okazalo się, że mój gin ma dzisiaj dzień urlopu.
2 godziny zajęło mi szukanie gina, bo do szpitala nie chciałam jechać o co to to nie.
Niestety miałam rację i w nocy coś się stało bo szyjka rozpulchniona
Na razie no-spa i magnez 3 razy dziennie. Jak by się nie daj Boże coś powtórzyło to do szpitala mam jechać.
Ogólnie to przez biegunkę wszystko i dietka, żeby nie mieć powtórki.
tylko że jeszcze przy okazji obejrzał moje wyniki badań i mówi, że są paskudne, chciał włączyć heparynę, ale mu powiedziałam, że hematolog o tym zadecyduje
Kur..... wszyscy chcą mnie uszczęśliwiać na siłę!!!
mama była u naszej dentystki i ta też skomentowała, że po co mi ta 3 ciąża jak ja zdrowia na to nie mam itp.
Cholera pewnie zrezygnuj z marzeń bo ci lekarz każe!!!
No sorki ale mam nerwa
A jak idioci 2 lata zakrzepicy szukali to chyba na urlopie była!!!
Dziękuję wszystkim laseczką 3mającym kciuki :-)
Duza buzka i jestem z toba
Chérie
Mama Danielka
Dagmara do łóżka marsz! a spróbuj wstać, to w dupę dostaniesz
trzymaj się Kochana, ja wiem, że będzie dobrze
posprzątałam trochę, i czekając na męża zajadam się sałatką z kurczakiem i selerem. prawdopodobnie wybiorę się jutro do Krakowa (mój musi wybrać papiery z uczelni), także zapewne zahaczę o jakieś sklepy
trzymaj się Kochana, ja wiem, że będzie dobrze
posprzątałam trochę, i czekając na męża zajadam się sałatką z kurczakiem i selerem. prawdopodobnie wybiorę się jutro do Krakowa (mój musi wybrać papiery z uczelni), także zapewne zahaczę o jakieś sklepy
dagmar
Fanka BB :)
Ktora tu na forum miala taka diagnoze co ja bo nie pamietam?Ktora ma 3 cm szyjke i lekarz straszy szewkiem?Czy wiadomo co dalej?
No to ja mam (raczej miałam ) niecałe 3 cm.
Na razie nic. Chyba bardziej ich przeraża ta krew
dzięki laseczki, o leżeniu to nie ma mowy przy 2ce dzieci
Witam znowu po przerwie!
u nas wszystko gra, strach przedszkolny chyb odpędzony i teraz bedzie juz tylko spokojnie.
wczoraj całą rodzinką byliśmy u pani ginekolog, a więc leżenie zalecone od nowa, bo szyjka niecałe 2 cm, szew rozważany, poza tym macica wariuje i na zapisie ktg byly bardzo wyrazne skurcze, bez fenoterolu chyba i tym razem sie nie obejdzie. poza tym moja walka z anemią skończyła się fiaskiem bo hemoglobina znowu 9 i czerwonych krwinek mało. zleciła mi żelazo, magnez, no-spe forte 4x i odpoczywać, tylko jak?!
dzieciątko spore już, waży 860gr i na 100%jest dziewczynką.
mam chwile wiec poczytam co u was
u nas wszystko gra, strach przedszkolny chyb odpędzony i teraz bedzie juz tylko spokojnie.
wczoraj całą rodzinką byliśmy u pani ginekolog, a więc leżenie zalecone od nowa, bo szyjka niecałe 2 cm, szew rozważany, poza tym macica wariuje i na zapisie ktg byly bardzo wyrazne skurcze, bez fenoterolu chyba i tym razem sie nie obejdzie. poza tym moja walka z anemią skończyła się fiaskiem bo hemoglobina znowu 9 i czerwonych krwinek mało. zleciła mi żelazo, magnez, no-spe forte 4x i odpoczywać, tylko jak?!
G
Georgina
Gość
Odpoczywaj Tunia ile wlezie;* Ładnie Mała waży
Chérie
Mama Danielka
Witam znowu po przerwie!
oj Biedulko :-( no cóż zrobić - zacisnąć zęby i starać się jak najwięcej odpoczywać...
a Niunia faktycznie duża ważne, że zdrowa
reklama
emwu76
Fanka BB :)
Ale ja bym taka rurke z kremem zjadla.....