reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

o-o sama nie wiem co to kmy . Patrze wiec do gory o co chodzi a to w moim poscie :). Poucinalo polowe literek. Napisalam :

widze ,ze wszytkie robimy porzadki . Wijemy gniazdka .

Nie wiem czemu nie weszlo, sorki.

reklama
Witam kochane, okazalo się, że mój gin ma dzisiaj dzień urlopu.
2 godziny zajęło mi szukanie gina, bo do szpitala nie chciałam jechać o co to to nie.
Niestety miałam rację i w nocy coś się stało bo szyjka rozpulchniona :crazy:
Na razie no-spa i magnez 3 razy dziennie. Jak by się nie daj Boże coś powtórzyło to do szpitala mam jechać.
Ogólnie to przez biegunkę wszystko i dietka, żeby nie mieć powtórki.
tylko że jeszcze przy okazji obejrzał moje wyniki badań i mówi, że są paskudne, chciał włączyć heparynę, ale mu powiedziałam, że hematolog o tym zadecyduje :wściekła/y:
Kur..... wszyscy chcą mnie uszczęśliwiać na siłę!!!
mama była u naszej dentystki i ta też skomentowała, że po co mi ta 3 ciąża jak ja zdrowia na to nie mam itp.
Cholera pewnie zrezygnuj z marzeń bo ci lekarz każe!!!
No sorki ale mam nerwa :angry:
A jak idioci 2 lata zakrzepicy szukali to chyba na urlopie była!!!:baffled:

Dziękuję wszystkim laseczką 3mającym kciuki :-)

Juz sie Dagmar nie denerwuj - to Ci nie pomaga a jeszcze zaszkodzi.
Tak to juz jest ,ze wszyscy madrzy i kazdy do radzenia pierwszy ale jak przyjdzie co do czego to mordki w kubelek i ciszaaaaa....

Dbaj o siebie . Wszystko bedzie dobrze.

mea hmm kurcze nie moge sobie przyponieć gdzie te sklepy są :-( na pewno na 3 maja jest, ale tak schowany że ty go nie znajdziesz bo to jest w bramie :( i tam są wózki tylko Baby Designe. Jest też duży wybór na ul. Chorzowskiej w sklepie "Ala ma kota"..

bylismy w Fido i ogladalam 2 wozki ktore potencjalnie bylyby ok jeden to Adbor ktorego juz widzialam wczesniej a drugi to Jedo - ma duza gondole ale takie smutne kolorki ...

Witajcie kobietki dawno mnie tu nie było ale cóż siła wyższa. Czuję się tak jakbym codziennie wychodziła do pracy choć jestem na zwolnieniu.Opieka nad babcią pochłania mnóstwo czasu.
Wczoraj byłam u gin, wszystko OK wyniki w normie, waga też, szyjka się trzyma, chłopak rośnie zdrowo.:-)

A ja chyba zaraz umrę z przejedzenia-zrobiłam sobie kurczaka z curry i zjadłam pół patelki:-)
idę spać bo strasznie mnie zmuliło:tak:

Cherie-ja jutro zaczynam 30. tydzień i zaczynam się powoli stresować:tak:
ale to leci:tak:

Mi jeszcze duzo brakuje do 30 tygodnia:-)ale czas szybko leci wiec pewnie sie nie obejrze i juz stuknie:tak:

Ja mam to samo ,lecz od kiedy zaczelam lykac aspargin skurcze nie sa tak czeste ...ale wczesniej mialam normalnie masakre ,wybudzalam z bolo Jarka co by mi syry masowal !!!!! Teraz jak zlapie to tez konkretnie ze pozniej kuleje caly nastepny dzien i łydki bola !Jednak cos ten aspargin daje bo napewno nie lapie mnie co noc !:tak:

Teraz sie zdrzemjnelam ale czuje jak mialabym naciagniete wszystkie miesnie w lydkach:tak:oczywiscie tez meza obudzilam a co:-)narazie mnie lapnal raz,oby juz nie za czesto.

Witam kochane, okazalo się, że mój gin ma dzisiaj dzień urlopu.
2 godziny zajęło mi szukanie gina, bo do szpitala nie chciałam jechać o co to to nie.
Niestety miałam rację i w nocy coś się stało bo szyjka rozpulchniona :crazy:
Na razie no-spa i magnez 3 razy dziennie. Jak by się nie daj Boże coś powtórzyło to do szpitala mam jechać.
Ogólnie to przez biegunkę wszystko i dietka, żeby nie mieć powtórki.
tylko że jeszcze przy okazji obejrzał moje wyniki badań i mówi, że są paskudne, chciał włączyć heparynę, ale mu powiedziałam, że hematolog o tym zadecyduje :wściekła/y:
Kur..... wszyscy chcą mnie uszczęśliwiać na siłę!!!
mama była u naszej dentystki i ta też skomentowała, że po co mi ta 3 ciąża jak ja zdrowia na to nie mam itp.
Cholera pewnie zrezygnuj z marzeń bo ci lekarz każe!!!
No sorki ale mam nerwa :angry:
A jak idioci 2 lata zakrzepicy szukali to chyba na urlopie była!!!:baffled:

Dziękuję wszystkim laseczką 3mającym kciuki :-)

Dbaj o siebie i nie denerwuj sie:tak:musi byc dobrze a jak nie daj boze by sie powtorzylo to lepiej gnaj do szpitala.A gadaniem sie nie przejmuj,nie cofniesz czasu i decyzji.

reklama
Do góry