reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Kasiekkrk to badanie nieobowiazkowe na szczescie ja lecze sie w LIMIE prywatnie i lekarka kazała zrobic
a cytomegalia to choroba z grupy rozyczki
http://www.maluchy.pl/artykul/140
C Y T O M E G A L I A
takze nie wesoło:/ ale narazie wszystko pod kontrola jest

A co do tych pań radzących to bym włosy z głowy pourywala normalnie 20latki z pracy meza co dzieci nie maja najwiecej 'rad' daja. ehh..

A z optymistycznych rzeczy
DobraMama.pl - poród na wesoło

Kasiekkrk daj znac jak do krk wrocisz:)

reklama
obawy mam nie przed duzym przyrostem wagi dziecka, choc ta waga wg opisu w usg byla na 25 tydz...moje obawy zwiazene sa raczej z samym porodem duzego dziecka;-)
jak ono sie wydostanie takie duze:tak:

Nie panikuj na zaś!
Mi ginka powiedziała, że mały do meża się udał, i też się wystraszyłam bo mój M to kawał chłopa (prawie 100 kg żywej wagi) + wysoki jak cholera, i nie panikuję :happy: co weszło musi wyjść ...... kobiety rodzą i po 5900 i jakoś o okropieństwach nie słychać :p

na mrozie moze nigdzie...ale np wyjscie na zakupy jak dziecko bedzie mialo miesiac...do autka potem w wozek i heja po galeriach:)
poza tym ja mam zamiar uzywac wozka w domu...jak bedzie sobie spal to wole miec go zawsze przy sobie w wozku niz w sypialni w lozeczku:)
i zawsze pobujac mozna:)

to fakt ale ja i tak chyba dopiero zakupię po porodzie albo przed samym porodem
moja córa w 23 tygodniu ważyła 423 g:tak: i waga była ok

Wojtysiowa w krk moge byc kazdego dnia:tak: mam tam mieszkanie z panienskich czasow bo obecnie mieszkam z mezem w jego domu pod krakowem:)
niestety nie umiem sie odzwyczaic od Krk i jezdze tam pod byle pretekstem:tak:

reklama
Ile za glukozę i badanie płaciłyście? Ja za glukozę 2,50 a za badanie 12zł będę płacić. Jutro się wybieram.
Moja Mysia w 21tyg ważyła 404g, ciekawa jestem ile będzie ważyć za tydz:)

Do góry