reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

kasiekkrk w herbewie są cwiczenia w basenie dla ciezarnych /chodziłam dopuki mogłam/ i w nowo otwartym sklepie kolorino drewex tez widziałam ze są i przy okazju zakupki mozna sobie zrobic:):)

reklama
kasiekkrk w herbewie są cwiczenia w basenie dla ciezarnych /chodziłam dopuki mogłam/ i w nowo otwartym sklepie kolorino drewex tez widziałam ze są i przy okazju zakupki mozna sobie zrobic:):)

dzieki:) wlasnie musze sie zapytac elkari czy basen moze byc bo troszke boje sie o infekcje albo cos takego;/
a kolrino super sklepik:) fajne gazdety mozna dzidziusiowi sprawic oczywiscie jak sie ma kase:)

Mam glukozę:p Więc jutro szurum burum do lab:) Wpierw z tego co zrozumiałam mam iść do lab, krew mi babka pobierze, wypije potem przy niej glukozę a po godzince znów do niej mam wpaść i znów pobieranie krwi. A za tydz. o tej porze już będę po usg:p

dzieki:) wlasnie musze sie zapytac elkari czy basen moze byc bo troszke boje sie o infekcje albo cos takego;/
a kolrino super sklepik:) fajne gazdety mozna dzidziusiowi sprawic oczywiscie jak sie ma kase:)
Nop dokładnie ja ostatnio z moim się tam wybrałam to az go poraziło że takie gadzety moga az tyle kosztowac:) na pewno tam kupimy łóżeczko. Za to jak zaczarowany stał przy klockach lego i juz chcial pare opakowan wziac :-):-):-D
A gdzie do lekarki chodzisz?

Witam się i ja:-)
zaraz zacznę szukać kakao i też sobię zrobię o ile je posiadam ale chyba tak

teraz muszę chwilkę pomyśleć co mam napisać:-D

23marta-ja też nie wiedzieć czemu ciągle mam przeczucie,że urodzę szybciej-szwagierka też mi to ciągle powtarza:happy:
i tak jestem listopadówką i tak:tak:tylko mam nadzieję,że Lenka nie wyjdzie przed moimi urodzinami bo na porodówce to tak mało sympatycznie będzie;-)

dzisiaj rano i tak wstałam zrobić temu mojemu pasożytowi śniadanie i tak:zawstydzona/y:
jakaś mało konsekwentna jestem:cool2:
później nie mogłam zasnąć a jak już mi się udało to trzeba było wstawać:-(

co do tycia to ja do ostatniej wizyty miałam 4 kg na plusie (27 tc)
rośnie mi tylko brzuch i strasznie utrudnia mi to życie;-)

reklama
Nop dokładnie ja ostatnio z moim się tam wybrałam to az go poraziło że takie gadzety moga az tyle kosztowac:) na pewno tam kupimy łóżeczko. Za to jak zaczarowany stał przy klockach lego i juz chcial pare opakowan wziac :-):-):-D
A gdzie do lekarki chodzisz?

chodzilam do spesu do pani doktor Rybak, ale teraz jestem w Katowicach ze wzgledu na podejrzenia wad serca..juz je wykluczyli ale chyba tam zostane do konca...
rodzic chcialam w Spesie, ale niestety ze wzgledu na chemioterapie po ktorej jestem musze rodzic w szpitalu klinicznym z opieka onkologa...wiec chyba zostanie mi szpital na Kopernika...
a Ty?

moj Maz niestety nie jest taki narwany jak ja:tak: ja juz nakupowalam ciuszkow, butow, ubranek a`la mis:) a on na mnie krzyczy ze jak sie urodzi zobacze fajniejsze i bede chciala nowe:) pewnie ma racje ale nie umiem sie powstrzymac:-)

Do góry