reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ostatnio gdzies czytalam o takim wspanialym specyfiku ale teraz nie moge sobie przypomniec gdzie,jak znajde to napewno napisze.

Ja do depilacji tez uzywam maszynki mach 3:tak:zawsze mialam podrazniona skore ale teraz to jest nie do wytrzymania:-(

bo w ciąży to w ogóle skóra się jeszcze bardziej uwrażliwia, też mam z nią wiele problemów.

reklama
no ja tez moge sobie pomarzyc od początku ciazy nic i lekarz miał pozwolic po 24 tyg. ale zaczeła sie ostro macica stawiac wiec o przytulaniu mozna zapomniec ale naszczescie jakos sie bardzo nie chce a maz musi sobie poradzic jeszcze troche

ja od początku abstynentka. raz czy dwa nie wytrzymaliśmy i było przyjemnie... ale po ostatniej wizycie w szpitalu muszę się pilnować :no:

U mnie pod względem seksu niewiele się zmieniło. Nie chciałam się jedynie kochać jak test wykazał II kreski bo się bałam, że to przyspieszy mi niechciany @. Na szczęście go nie dostałam:) Na zamknięty wątek wkleję Wam mix miłosny - ja i Mój:)

Oj widze ,ze tu dzis intymmnie bardzo.

No wiec co do golenia juz poruszalysmy ten temat dos doglebnie ale chyba wtedy polowy z obecnych forumowiczek jeszcze tu nie bylo. W tej kwestii nic sie u mnie nie zmienilo. Mach £ i na czuja cale cialo gole bo juz zza brzucha to ani cipci ani ud nie widac :) No i noge zadrzec niewygodnie. Mimo to gole sie i zadnych podraznien nie mam

Co do seksu - ciaza niewiele zmienila. Nadal bez ograniczen. Chcociaz musze przyznac ,ze nie tak czesto jak rzed ciaza. No ale wtedy to chyba bylo ciut za czesto . hi hi. Male ofraniczenia sa z powodu zmeczenia i nie tylko mojego. Jakos pozno chodzimy spac i strasznie duzo mamy na glowie. Z pozycja jest tez niezyt wyjsciowo bo juz nie jestem tak elastyczna jak kiedys i o wygibasach mozna zapomniec. Sucha natomiast nie jestem i pewnie nie bede. Jestem wrecz za mokra :). Czasem to moze nawet przeszkadzac. Tak wiec podsumowujac - w kwestii seksu wszystko w normie . Czesto i regularnie chodz bez szalenstw :).

jak juz ktoras wspomniala KY zel lub inny z Dureksa dostepne w aptece. Nie ma co kombinowac z innymi srodkami. te sa do tego wiec ich uzywac tylko spytac w aptece czy nie ma zastrzezen w przypadku ciazy. Nie sadze zeby byly.

A tak apropo to mam pytanie,czy wy tez macie podczas ciazy problemy z miejscami intymnymi po depilacji?U mnie jest taka podrazniona skóra ze nie wiem normalnie co mam zrobic:-(czego wy uzywacie?Moze wy mozecie polecic jakies cudo?Jak to u was sie ma?
ja problemow po nie mam, ale mam problem zeby siegnąć, jak moj B zobaczyl jak sie ogolilam to malo z krzesla nie spadl ze smiechu, jak by mnie myszy popwygryzaly haha, ale brzuch wszytsko zaslaniał

Jestem tak sucha,że nie mogę się przytulać z mężem bo nie sprawia mi to przyjemności-z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej i strasznie mnie to dobija bo szyjka mi się nie skraca i nie mam przeciwwskazań a i tak nie mogę:wściekła/y:
poradzicie coś??
hm mm chyb a nie ma rady bo podobno zadnych nawilzajacych zeli uzywac nie mozna, ale powiem Ci ze u mnie tez w ciazy jest z tym gorzej, tylko ja mam problem z glowy bo mamy zakaz seksu... a moj sie smieje ze mu organ zanika z nieużywania heh

Nie wiem czy dobrze z ta suchoscia zrozumilam hihi ale ja z moim T czesto uzywam takiego fajowego zeliku on nie ma zapachu i moze sluzyc jako zelik do masazu albo ze tak powiem "nawilzacz" hehe nie jest szkodliwy bo pisza ze jak go zjesz to nic sie nie stanie polecam;) Tu link dla wyjasnienia:D
Ostrzeżenie - strona tylko dla dorosłych - Aukcje internetowe Allegro
karnitynka my tez mamy ten zel, ale w ciazy nie uzywamy, czytalam gdzies ze nie wskazane jest bo moze sprzyjac infekcja, dlatego sama nie stosowalam jak jeszcze nie mielismy zakazu heh, ale tak na 100% to glowy se uciac nie dam

no to szalej :laugh2: ja męża zgwałcę, jak urodzę...
ja mojego tez, haha albo on mnie pierwszy ;)

Ostatnia edycja:
Mnie to czasem wkurza jak chodzę normalnie aż nagle zaczyna mi się lać z wiadomego miejsca. Boże;/ Powinnam może we wkładkach chodzić, ale nie zalewa mnie codziennie przecież a wkładki są niewygodne dla mnie, czuję się w nich jakbym miała @.

NO w ciazy wycztyalam ze niby mozna to sa naturalne skladniki glownie woda a jak ci ten 2 w 1 nie odpowiada to pewnie kup sobie taki zwykly bezzapachowy nawilzajacy i bedzie git mysle;)

A u mnie lekarz pozwolił w koncu sie kochać ale delikatnie i chcicę mam ogromną a mój MAŁZ wogóle nie ma ochoty :/ nawet ze sie tak wyraze na lody az sie aseksualne czuje a wcale chyba w ciazy tak zle nie wygladam:/

reklama
Hmmm 23marta - no widzisz nieraz te informacje sa sprzeczne Ty wyczytalas ze nie wskazane a ja ze bez problemu mozna stosowac wiec sama nie wiem moze najlepiej sie lekarza spytac i tak zrobie bo poki co pfu pfu infekcji nie dostalam zadnej a stosowalam caly czas ale roznie bywa na razie nie potrzebuje bo moj T jest w morzu ale spytam z ciekawosci na nastepnej wizyty poki co wszystko jest ok:)

Do góry