reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Natalko mam podobny problem tylko..że u mnie jest w ogóle problem z "chęcią"..Dotyk intymnych miejsc po prostu teraz mnie drażni..I co na to poradzić??:-(

no ja problemów z chęcią nie mam a wręcz przeciwnie:-)mam większe chęci niż mąż:-D:-D:-D

zaraz chyba skoczę do miasta i kupię ale taki zupełnie nawilżający bo ten 2 w 1 szybko wysycha i się klei:eek:

większość z Was coś piecze to i ja :tak: naszło mnie na wuzetkę. już siedzi w piekarniku :laugh2:

to ja mam odwrotny problem... jestem tak mokra a nie mogę uprawiać seksu do końca rozwiązania:no2:
a dziś mnie tak brzuch boli... tragedia.

Jestem tak sucha,że nie mogę się przytulać z mężem bo nie sprawia mi to przyjemności-z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej i strasznie mnie to dobija bo szyjka mi się nie skraca i nie mam przeciwwskazań a i tak nie mogę:wściekła/y:
poradzicie coś??

Ostatnio gdzies czytalam o takim wspanialym specyfiku ale teraz nie moge sobie przypomniec gdzie,jak znajde to napewno napisze.

Ja do depilacji tez uzywam maszynki mach 3:tak:zawsze mialam podrazniona skore ale teraz to jest nie do wytrzymania:-(

Natalko mam podobny problem tylko..że u mnie jest w ogóle problem z "chęcią"..Dotyk intymnych miejsc po prostu teraz mnie drażni..I co na to poradzić??:-(

To jest nas dwie:no::no::no:
Nie chciałam tego pisać bo tu chyba każda aż kipi ochotą:-) a ja wręcz przeciwnie!!! Ale mi wszystko teraz przeszkadza!!!! W każdej pozycji tak mi naciska na pęcharz że myślę tylko żeby już było po:no::no::no:
A że sucho to ja tak mam od ostatniego porodu...też stosowaliśmu żele nawilżające:-)
A ja jeszcze do tego wieczorem jestem już nie do życia, wszystko mnie boli i jak tu się kochać??? A w dzień albo jest w pracy albo córka biega:-):-):-)
Porażka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry