Lilijka
Grudnióweczka 2009
Natalko mam podobny problem tylko..że u mnie jest w ogóle problem z "chęcią"..Dotyk intymnych miejsc po prostu teraz mnie drażni..I co na to poradzić??:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natalko mam podobny problem tylko..że u mnie jest w ogóle problem z "chęcią"..Dotyk intymnych miejsc po prostu teraz mnie drażni..I co na to poradzić??:-(
większość z Was coś piecze to i janaszło mnie na wuzetkę. już siedzi w piekarniku
to ja mam odwrotny problem... jestem tak mokra a nie mogę uprawiać seksu do końca rozwiązania
a dziś mnie tak brzuch boli... tragedia.
ja to wam chyba nie poradze nic bo i checi sa ... i mozliwosci a i korzystam z nich jak sie tylko daa ze teraz nie ma tesciowej to da sie oj daaaaaaa
;-):-)
![]()
Jestem tak sucha,że nie mogę się przytulać z mężem bo nie sprawia mi to przyjemności-z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej i strasznie mnie to dobija bo szyjka mi się nie skraca i nie mam przeciwwskazań a i tak nie mogę
poradzicie coś??
no to szalejja męża zgwałcę, jak urodzę...