reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kurcze ale jestem podjarana kupilam cudne ciuszki praktycznie jak nowe i tanio ze hej najbardziej zadowolona jestem z malej sukienusi jeansowej z myszka miki i ze sweterka grubasnego z kapturem na zamek wypasik i tanioszka ze hej chyba bede stala bywalczynia lumpika bo w sklepach jest tak drogo ze wszystkiego sie nie da kupic a ja nie dostane nic po innych dzidziach z rodziny bo takowych nie ma :)NO a poza tym to byly moje pierwsze zakupy dla niuni i sie podkrecilam na maxa milo kupowac takie male ubranka.

NO a z depilacja tez mam problem robilam to ostatnio z lusterkiem hehe no i tylko mach 3 urzywam w sumie to dla facetow ale moj ma na maxa wrazliwa skore a ta maszynka go nie rani wiec tez sobie taka kupilam polecam. Sa tez fajne kremy lagodzace po depilacji albo zwykly puder dla dzieci;)

ja do depilacji miejsc intymnych tylko i wyłącznie krem Veet a później wklepuję duuuuużo sudokremu. a co do nóg to raz na 4 miesiące wycierpię z depilatorem, ale za to mam spokój :-p

Kurcze ale jestem podjarana kupilam cudne ciuszki praktycznie jak nowe i tanio ze hej najbardziej zadowolona jestem z malej sukienusi jeansowej z myszka miki i ze sweterka grubasnego z kapturem na zamek wypasik i tanioszka ze hej chyba bede stala bywalczynia lumpika bo w sklepach jest tak drogo ze wszystkiego sie nie da kupic a ja nie dostane nic po innych dzidziach z rodziny bo takowych nie ma :)NO a poza tym to byly moje pierwsze zakupy dla niuni i sie podkrecilam na maxa milo kupowac takie male ubranka.

póki nie zaczynałam było ok ale teraz mam manię i za każdym razem coś kupuję
w ogóle u mnie w tesco są przeceny na kosmetyki dla dzieci i można kremy, szampony, oliwki z nivei i hippa za 4-5 zł kupić

Natalko a słyszałam, że są specjalne żele do miejsc intymnych co by mokro było bardziej, ale nie mam pojęcia czy w ciąży można je stosować. Na pewno w aptece by Ci babka doradziła. Albo spytaj ginki.

Hej,

Ja się dopiero teraz witam.

Drożdżóweczkę to bym sobie zjadła ale żadnego fajnego przepisu nie mam

ja właśnie wstawiłam ciacho ze śliwkami do piekarnika :D mam fajny przepis z którego robię od dawna, i nigdy nic się nie stało, a ten zapach z piekarnika ajjjjjj:happy: mniam mniam , po 15 bedzie gotowe :D już pachnie ahhhh

Wrzuć Kochana przepisik na nasz wątek o gotowaniu - będę wdzięczna :-)

reklama
Nie wiem czy dobrze z ta suchoscia zrozumilam hihi ale ja z moim T czesto uzywam takiego fajowego zeliku on nie ma zapachu i moze sluzyc jako zelik do masazu albo ze tak powiem "nawilzacz" hehe nie jest szkodliwy bo pisza ze jak go zjesz to nic sie nie stanie polecam;) Tu link dla wyjasnienia:D
Ostrzeżenie - strona tylko dla dorosłych - Aukcje internetowe Allegro

super sprawa:-)
też to mam tylko jak go użyję to zaraz pod prysznic i clotrimazolem muszę się smarować tak mnie wszystko swędzi:eek::eek:
a w ciąży go można stosować??

Do góry