reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mnie to czasem wkurza jak chodzę normalnie aż nagle zaczyna mi się lać z wiadomego miejsca. Boże;/ Powinnam może we wkładkach chodzić, ale nie zalewa mnie codziennie przecież a wkładki są niewygodne dla mnie, czuję się w nich jakbym miała @.
No to masz super .. ja wkładki to nawet na noc musze zakładać ... powiem szczerze, że my Z M też mało używamy sobie ... na początku był zakaz a teraz jak minął to jakoś zbyt zmęczeni jesteśmy i padamy na wyrko od razu zasypiając ... ah ... byle do grudnia ;)

reklama
NO w ciazy wycztyalam ze niby mozna to sa naturalne skladniki glownie woda a jak ci ten 2 w 1 nie odpowiada to pewnie kup sobie taki zwykly bezzapachowy nawilzajacy i bedzie git mysle;)

już kupiłam:-)
zrobiłam już krem do eklerków i prawie sałatkę z zupek chińskich:-D

Georgina-jak można czuć wkładkę?? ja mam discreet i one chyba nawet milimetra nie mają-przyklejasz i nie czujesz chyba że kupisz tak jak ja o zapachu lilii wodnych to czujesz piękny zapach cały dzień-w porównaniu z innymi są tanie a bardzo bardzo fajne:tak::tak::tak:

Jezeli chodzi o sexik ja mam roznie raz ochota mniejsza raz wieksza za to moj t ma ochote non stop zajezdzic mnie chce chlopina hehe intensywnosci troche mniejsza niz przed ciaza ale kilka akcji fachowych w tygodniu musi byc hehe

wolalabym zeby choc raz w tygodniu ehhh:/ a przed ciążą to i cały tydzien po pare razy w roznych miejscach domostwa :) a teraz nie wiem co sie stało

tez tak myslalam do lekarza z nim poszlam i mu lekarz wyjasnil co i jak po czym wrocilismy do domu w nocy szybki sexik na lyzeczki max 2minutki i od tego czasu znow cicho i glucho. Nawet nastroj odpowiedni robie i nico:/ mam nadzieje ze po nowym roku odzyska dawny wigor i pasje

reklama
Mnie to czasem wkurza jak chodzę normalnie aż nagle zaczyna mi się lać z wiadomego miejsca. Boże;/ Powinnam może we wkładkach chodzić, ale nie zalewa mnie codziennie przecież a wkładki są niewygodne dla mnie, czuję się w nich jakbym miała @.

Ja tez nie lubie wkladek:tak:na szczescie nie musze ich nosic bo nie mam zadnych uplawow:-)przed ciaza sie zdarzaly ale odkad pozbylam sie nadzerki mam swiety spokój:-)
A co do mokrosci to u mnie maz o nia zawsze dba:-Dnajpierw gra wstepna i wsio,idzie jak po masle:-D:-D:-D

tez tak myslalam do lekarza z nim poszlam i mu lekarz wyjasnil co i jak po czym wrocilismy do domu w nocy szybki sexik na lyzeczki max 2minutki i od tego czasu znow cicho i glucho. Nawet nastroj odpowiedni robie i nico:/ mam nadzieje ze po nowym roku odzyska dawny wigor i pasje

Nie martw sie napewno wszystko wroci do normy:tak:u mnie nie ma z tym najmniejszego problemu,to ja czasami stopuje meza bo nie chce przecholowac:tak:najbardziej sie boje szewka bo wtedy to juz seks tylko w marzeniach.

Do góry