dzięki Semiko
Proszę kochana :-) Jeśli dziś za późno podałam "mój przepis" to spróbuj w przyszłości :-) Łatwy i niekosztowny a do tego naprawdę pyszny :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki Semiko
hahah, ja myślałam że Wy mi tu podacie jakieś skomplikowane przepisy
a nam ten przepis na kurczaka curry z bananami baaaardzo odpowiadał. I nawet Kubul ze smakiem wcinał.Niestety skusiłam sie i zrobiłam dzisiaj i jak dla mnie porażka, kasuję ten przepis, żeby nie było, że komuś to polecam
a to może wina patelni:-( Też tak miałam. Jeszcze tego samego dnia poszłam po nowądzięki dziewczyny, ja tez robie na oko, i dzisiaj strasznie przystawały mi do patelni
ciasteczka Pyciola
2 szklanki mąki
kostka sera imperiał
kasia badz palma
wyrobić na jednolita mase,rozwałkowac,pociac na trojkaty badz kwadraty,nałożyć trochę marmoladki ,zawinać,ułożyć na blasze
piec ok 15-20 min w temperaturze 200 st.....
ciasteczka bez cukru:-)a cukier albo jeszcze cuś?
ciasteczka bez cukru:-)
nie boj sie nie pomyliłam sie mimo ze piłam
dokładnie tak jak wyżej...marmoladka jest słodka wiec sa słodkie....i ser daje tez takie posmak słodkawy
semiko,w sklepie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale ja i tak czekam na to piwo
ciasteczka Pyciola
2 szklanki mąki
kostka sera imperiał
kasia badz palma
wyrobić na jednolita mase,rozwałkowac,pociac na trojkaty badz kwadraty,nałożyć trochę marmoladki ,zawinać,ułożyć na blasze
piec ok 15-20 min w temperaturze 200 st.....