reklama
dagi27
Fanka BB :)
Ja robie zupę krem z grzybów, z groszkiem ptysiowym albo grzankami do wyboru. Jak by ktoś chciał przepis. I kapuche z grzybami i suszona żurawina
Jak by ktoś chciał to wrzucę później przepis na rybę po grecku mojej 92 letniej babci i siemieniotke ciekawe czy któraś wie co to, to ostatnie
Jak by ktoś chciał to wrzucę później przepis na rybę po grecku mojej 92 letniej babci i siemieniotke ciekawe czy któraś wie co to, to ostatnie
Ostatnia edycja:
dagi27
Doggi jak skończę ogarniać sajgon w kuchni i salonie to wrzucę nie ma problemu
jenn200818
Dziewczyny a takie śledzie matiasy w śmietanie z jabłkiem i cebulka to można w ciąży chyba?
dagi27
Jenn ja jem. Jakoś ostatnio nie umiałam się oprzeć. Ogólnie śledzi nie lubię za bardzo. Jedynie właśnie w śmietanie....
Dodaje przepis na zupę krem:
Składniki:
50dag świeżych grzybow (mogą być suszone, trzeba tylko wcześniej je namoczyć)
Marchew, pietruszka, ziemniaki
Cebula
Masło
Śmietaną (niekoniecznie)
Grzyby oczyścić, osuszyć, drobno pokroić i razem z cebulką dusić na maśle.
Marchew, pietruszke oraz ziemniaka
Pokroić tak by można było później zmiksować, zrobić bulion, można dodać bulionetke jeśli ktoś używa. Dodać do smaku przyprawy.
Do bulionu wrzucić grzyby z cebula i gotować na małym gazie, gdy wszystko juz będzie miękkie zmiksować blenderem, na sam koniec można zabielic śmietaną, podawać z grzankami albo groszkiem ptysiowym.
Dodaje przepis na zupę krem:
Składniki:
50dag świeżych grzybow (mogą być suszone, trzeba tylko wcześniej je namoczyć)
Marchew, pietruszka, ziemniaki
Cebula
Masło
Śmietaną (niekoniecznie)
Grzyby oczyścić, osuszyć, drobno pokroić i razem z cebulką dusić na maśle.
Marchew, pietruszke oraz ziemniaka
Pokroić tak by można było później zmiksować, zrobić bulion, można dodać bulionetke jeśli ktoś używa. Dodać do smaku przyprawy.
Do bulionu wrzucić grzyby z cebula i gotować na małym gazie, gdy wszystko juz będzie miękkie zmiksować blenderem, na sam koniec można zabielic śmietaną, podawać z grzankami albo groszkiem ptysiowym.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: