Poproszę o dodanie do wątku prywatnegoDziewczyny, jest wątek prywatny mam grudniowych. Jeśli macie chęć do niego dołączyć, to dajcie znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poproszę o dodanie do wątku prywatnegoDziewczyny, jest wątek prywatny mam grudniowych. Jeśli macie chęć do niego dołączyć, to dajcie znać
Ja również dołączam się do prośbyPoproszę o dodanie do wątku prywatnego
Tak jestemHej, jest tu jakaś z Was której wyszły złe wyniki pappa? Jak tak to chętnie popiszę
Część, zapraszam co do prywatnego wątku to musisz chwilkę zaczekać, gdy będziesz dodana podeślę linkHej przyszłe mamy, czy mogę dołączyć ? Jestem już mamą 7 latka , a po wieeeeelu latach starań i w sumie totalnym odpuszczeniu w grudniu drugi raz nią zostanę z OM mam termin na sylwestra , z wczorajszego usg na 25 grudnia . Chętnie dołączę do wątku prywatnego jeśli można
Bardzo się cieszę, w trakcie starań o synka aktywnie udzielałam się na forum, potem byłam w wątku Kwietniowe Mamy 2017 , teraz też chętnie zacznę nową przygodęCzęść, zapraszam co do prywatnego wątku to musisz chwilkę zaczekać, gdy będziesz dodana podeślę link
Cześć, ja również dołączam się do prośby o dodanie do prywatnego wątkuCzęść, zapraszam co do prywatnego wątku to musisz chwilkę zaczekać, gdy będziesz dodana podeślę link