reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2024

reklama
Hej. Ja dzisiaj nie plamie.
Dzieciaki mi.sie.pochorowaly.
@Chce_byc_mama_wielu , I jak dzisiaj?
Na uspokojenie poprzednia ciążę plamilam do 18 tygodnia, a dziecko zdrowe przenoszone.
Ja plamiłam duzi i dlugo z synkiem, jednak po.luteinie przestałam. Może taki urok ciąży.
Sprawdzam, bo jestem po biochemie i schizuję.
No i mam wizytę we wtorek i gin będzie chciał mieć świeże wyniki po 48h, więc muszę mieć z soboty + poniedziałku 😉. Według om dopiero 4+4...
Ja z synkiem tylko.mierztlam temp i u mnie spadek ale taki mega konkrteny świadczył o spadku proga. Jeżeli nawet jest to spadek o 0.5 stopnia nie szkodzi moim zdaniem, jak Cie coś martwi obserwuj, ale w ciągu dnia się może wąchać też temp.
Hej dziewczyny chcialam do was niesmialo dołączy 🤭
Beta 20.04- 39
progesteron 13,8
Beta 22.04 105
progesteron 15,4
Termin wychodzi 23 grudnia ale dopiero na usg bede wiedziala bo mialam owulacje w 20dc .

Jak sie czujecie?
Aaaa Marzeeenkaaaa :* tak się cieszę, że jesteś z nami ❤️

Hej dziewczyny, nie było ostatnio czasu pisać ale czytałam😁
Ja dziś mam jakieś plamienie , zadzwoniłam do swojego lekarza a on mi powiedział że jak jest brązowe plamienie to nic złego i żeby na spokojnie poczekać do wizyty która mam 7 maja. Zadzwoniłam do innego w środę mam wizytę. Kurcze powiedzcie mi czy to ja tak panikuje czy rzeczywiście nie ma się czym przejmować 🙈

Hej dziewczyny, nie było ostatnio czasu pisać ale czytałam😁
Ja dziś mam jakieś plamienie , zadzwoniłam do swojego lekarza a on mi powiedział że jak jest brązowe plamienie to nic złego i żeby na spokojnie poczekać do wizyty która mam 7 maja. Zadzwoniłam do innego w środę mam wizytę. Kurcze powiedzcie mi czy to ja tak panikuje czy rzeczywiście nie ma się czym przejmować 🙈
Ja też straszliwie panikuję... myślałam, że skoro mam już 3 dzieci to panika będzie mniejsza, ale nic z tego😅

reklama
Hej. Ja dzisiaj nie plamie.
Dzieciaki mi.sie.pochorowaly.

Ja plamiłam duzi i dlugo z synkiem, jednak po.luteinie przestałam. Może taki urok ciąży.

Ja z synkiem tylko.mierztlam temp i u mnie spadek ale taki mega konkrteny świadczył o spadku proga. Jeżeli nawet jest to spadek o 0.5 stopnia nie szkodzi moim zdaniem, jak Cie coś martwi obserwuj, ale w ciągu dnia się może wąchać też temp.

Aaaa Marzeeenkaaaa :* tak się cieszę, że jesteś z nami ❤️
Mierzę spoczynkową, zawsze o tej samej porze itd 😉 Dzisiaj już ładnie wysoka temp.
Super, że już nie plamisz.
Dużo zdrowia dla dzieci!!

Do góry