morticia_adams
Fanka BB :)
Świetnie Cię rozumiem! Z reguły pierwszy trymestr jest męczący i wymagający dla naszego organizmu. Nie ma co się dziwić, zachodzą w nim wielkie zmiany.Dziewczyny ja już nie daje rady. Jestem tak okropnie zmęczona, że nawet do toalety nie mam siły iść. Rano jest jeszcze ok, staram się coś zrobić w domu, ale z każdą godziną jest coraz gorzej. Córka chce żebym się z nią bawiła, a ja z tego zmęczenia jestem ciągle drażliwa. Mam naprawdę dosyć takiego stanu, bo normalnie to jestem bardzo aktywną osobą i psychicznie mnie to rozwala. Nie wiem ile jeszcze dam radę tak wytrzymać. Jak sobie pomyślę, że mam jutro iść do pracy to mi się chce płakać
Ja osobiście nie odczuwam ani spadku formy ani wielkiej nadprzyrodzonej energii , ale podczas pierwszej ciąży spałam jak bąk, w każdej możliwej sytuacji i okazji. Ja nawet budziłam się zmęczona po 12 godzinnym spaniu. Wszystko minęło w drugim trymestrze jak ręką odjął. Więc miejmy nadzieję, że za chwilę odzyskasz siły i będziesz mogła w pełni i z uśmiecham zająć się córcią