PasiastyOgon
Moderator
Wow, podziwiam Ja to dzisiaj mega się stresowałam przed wynikiemCzyli nie jestem sama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, podziwiam Ja to dzisiaj mega się stresowałam przed wynikiemCzyli nie jestem sama
Tu nie ma co podziwiać, bo gdyby nie praca to wczoraj rano na pewno pojechałabym na badanieWow, podziwiam Ja to dzisiaj mega się stresowałam przed wynikiem
To my prawie tak samo idziemyHej dziewczyny. Po kilku miesiącach starań po stracie - jestem i ja Według aplikacji 3t 6d. Wstępny termin wyliczony na 26 grudnia. USG umówię chyba dopiero na 26 kwietnia, żeby się nie stresować, że przy moich nieregularnych cyklach nic jeszcze nie widać
Obyśmy szły ogniem do przodu Ja powinnam dostać okres dopiero za ponad tydzień, więc nie wiem jak to się stało. Przy poprzedniej ciąży wychodziły mi testy dopiero w 6 tyg według aplikacji, ale od początku coś było nie tak więc teraz jestem dobrej myśli. To Twoja pierwsza ciąża?To my prawie tak samo idziemy
To takie długie masz cykle?Obyśmy szły ogniem do przodu Ja powinnam dostać okres dopiero za ponad tydzień, więc nie wiem jak to się stało. Przy poprzedniej ciąży wychodziły mi testy dopiero w 6 tyg według aplikacji, ale od początku coś było nie tak więc teraz jestem dobrej myśli. To Twoja pierwsza ciąża?
Będzie dobrzeTo takie długie masz cykle?
Ja mam już 3 małych dzieci w domu I jeszcze jedna biochemiczna po drodze. A panikuję strasznie
Ja miałam plamienia z synkiem, ale miałam niedobór proga. A w tej ciąży właśnie miałam takie 3-4 dni plamienia w terminie spodziewanej miesiączki.Jeszcze jedno pytanko. Któraś z Was miała plamienia w okolicy spodziewanej miesiączki? Miałam w poprzednich ciążach i teraz niestety zauważyłam mikro-ilośc podbarwionego na brązowo śluzu...