reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2024

reklama
Hejka! Ja też się witam 😊
Jeszcze bez bety, wczoraj na teście ledwo cień, dzisiaj dobrze widoczna kreska.
Termin wychodzi mi jakoś na 26.12 😱
To moja druga ciąża, w poprzedniej cały pierwszy trymestr plamienia, do 6 miesiąca wymioty, a na koniec skracająca się szyjka i mordercze zgagi więc mam ogromną nadzieję, że tym razem będzie lepiej 😁 trzymam kciuki za nas wszystkie ❤️

Hej dziewczyny. Po kilku miesiącach starań po stracie - jestem i ja🫶🏻 Według aplikacji 3t 6d. Wstępny termin wyliczony na 26 grudnia. USG umówię chyba dopiero na 26 kwietnia, żeby się nie stresować, że przy moich nieregularnych cyklach nic jeszcze nie widać 😞

Załączniki

• IMG_4336.jpeg
    3,2 MB · Wyświetleń: 70
To my prawie tak samo idziemy😁❤️
Obyśmy szły ogniem do przodu 💪🏼😂 Ja powinnam dostać okres dopiero za ponad tydzień, więc nie wiem jak to się stało. Przy poprzedniej ciąży wychodziły mi testy dopiero w 6 tyg według aplikacji, ale od początku coś było nie tak więc teraz jestem dobrej myśli. To Twoja pierwsza ciąża?😊

Obyśmy szły ogniem do przodu 💪🏼😂 Ja powinnam dostać okres dopiero za ponad tydzień, więc nie wiem jak to się stało. Przy poprzedniej ciąży wychodziły mi testy dopiero w 6 tyg według aplikacji, ale od początku coś było nie tak więc teraz jestem dobrej myśli. To Twoja pierwsza ciąża?😊
To takie długie masz cykle? 😉
Ja mam już 3 małych dzieci w domu😅 I jeszcze jedna biochemiczna po drodze. A panikuję strasznie🙈

reklama
Jeszcze jedno pytanko. Któraś z Was miała plamienia w okolicy spodziewanej miesiączki? Miałam w poprzednich ciążach i teraz niestety zauważyłam mikro-ilośc podbarwionego na brązowo śluzu... 🙄
Ja miałam plamienia z synkiem, ale miałam niedobór proga. A w tej ciąży właśnie miałam takie 3-4 dni plamienia w terminie spodziewanej miesiączki.

Do góry