Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ChętnieDziewczyny, jest wątek prywatny mam grudniowych. Jeśli macie chęć do niego dołączyć, to dajcie znać
Wszystko zależy od sprzętu i przede wszystkim umiejętności i doświadczenia lekarza. Ja w obu ciążach już w 12 TC znałam płeć.A który to będzie tydzień u Ciebie? Na pierwszych prenatalnych już widać płeć? Ja jestem ciemna w tym temacie, bo dla mnie to nowość wszystko
Chętnie
Jakieś zaproszenie wyślesz? Czy jak to działaDziewczyny, jest wątek prywatny mam grudniowych. Jeśli macie chęć do niego dołączyć, to dajcie znać
Zgłoszę do Ani ona wysyła dostęp. Może to potrwać kilka dni.Jakieś zaproszenie wyślesz? Czy jak to działa
DziękujęZgłoszę do Ani ona wysyła dostęp. Może to potrwać kilka dni.
To ja też poproszęDziewczyny, jest wątek prywatny mam grudniowych. Jeśli macie chęć do niego dołączyć, to dajcie znać
Dziewczynki też bywają łobuziaryJa już miałam prenatalne, ale płci nawet lekarz nic nie wspominał. Mówił tylko, że łobuz to pewnie chłopak
A to na którego masz termin. Ja na prenatalne muszę poczekać a z om na 25.12Ja już miałam prenatalne, ale płci nawet lekarz nic nie wspominał. Mówił tylko, że łobuz to pewnie chłopak