Patrycja1995
Fanka BB :)
No tak, patrząc od ostatniej miesiączkiOkoło 2 tygodnia to jest owulacja tego typu beta to bardziej 4 tydzień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak, patrząc od ostatniej miesiączkiOkoło 2 tygodnia to jest owulacja tego typu beta to bardziej 4 tydzień.
A w którym jesteś tygodniu? To są typowe wyniki dla 6 tygodnia ciąży tak mniej więcej, może być też 7. Zobacz widełki sobie na wyniku, a jak nie to w necie.Dziewczyny beta 10.04 8295 mlU/ml 12.04 17961 mlU/ml. Lekarka w rozmowie telefonicznej mowi ze taki wysoki ten wynik jakby w ciazy blizniaczej czy jej sie cos pomylilo? Jakie wy macie przyrosty? Pomozcie mi to odczytac?
Ja nie uważam że wynik jest wysoki, uważam że jest jak najbardziej normalnyDziewczyny beta 10.04 8295 mlU/ml 12.04 17961 mlU/ml. Lekarka w rozmowie telefonicznej mowi ze taki wysoki ten wynik jakby w ciazy blizniaczej czy jej sie cos pomylilo? Jakie wy macie przyrosty? Pomozcie mi to odczytac?
Tez tak uwazam wlasnie. I podobny przyrost mialam w pierwszej ciazy i córke mam jednąJa nie uważam że wynik jest wysoki, uważam że jest jak najbardziej normalny
No wychodzi na 6 tydzien i info o blizniaczej jest dla mnie mocno przesadzoneA w którym jesteś tygodniu? To są typowe wyniki dla 6 tygodnia ciąży tak mniej więcej, może być też 7. Zobacz widełki sobie na wyniku, a jak nie to w necie.
Edit: no chyba, że to typowe wyniki dla ciąży bliźniaczej tego w widełkach nie napisali
Gratulacje ! u mnie jest 5 tydzień i krwiak ... przyjmuje luteine ale martwi mnie ten krwiak z pierwsza córka nie miałam krwiaka ale też miałam lek na podtrzymanie. Kolejną wizytę mam na 25.04 i oszczędzający tryb życia I do tego czasu moja ciąża jest zagrożona boję się a jak to było z tymi krwiakami u Was?Hej. Byłam na wizycie. Widziałam swojego okruszka, termin mam na 30.11. 24. Prawie 0.9 cm czlowieczka dzisiaj 6+6
Aż się dziwię ze lekarz tak powiedziałTez tak uwazam wlasnie. I podobny przyrost mialam w pierwszej ciazy i córke mam jedną
Ja to sie dopiero zdziwiłamAż się dziwię ze lekarz tak powiedział