reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny, u mnie sytuacja wyjaśniona. Robiłam dziś zaległe badanie moczu I dorzuciłam betę. Ostatnia 2.05 była 12,5 tys a dziś 25 tys. Przyrost 100% na 13 dni. Udało mi się złapać wizytę u lekarza i obraz w usg nie zmienił się od 10 dni, nadal jest 6+2 a jestem 8+3. Akcja serca też już nie była widoczna, a pęcherzyk żółtkowy ponad 8 mm. Ale tego się spodziewałam, więc zaskoczenia nie było.
Życzę Wam wszystkim spokojnych i nudnych ciąż i cudownych dzieciaczków ❤️❤️❤️ Niech fasolki rosną, serduszka biją a kopniaki nie dają spać 😉ten grudniowy wątek na zawsze zostanie w moim sercu a dopóki nie znikniecie ma prywatnym, będę Was czytać jak do tej pory - na bieżąco 🙂
O nie 😭 za dużo Was stąd ucieka.
Tak mi przykro. Mam nadzieję że nie długo znów się uda, ale nie będzie nie miłych zwrotów akcji ✊🏻✊🏻✊🏻❤️

Lekarka mi kazała robic w sumie to nie wiem dokładnie z jakiego powodu bo poprzednie robiłam ledwo rok temu
Ja tak samo. Mam sprzed 2 lat potwierdzoną, a dziś robiłam nową. Doktorek mówił że dla ciężarnych to dla szpitala żaden koszt i wolą zrobić. No ja mam to "szczęście" że robię wszystko w szpitalu za free.

Dziewczyny, u mnie sytuacja wyjaśniona. Robiłam dziś zaległe badanie moczu I dorzuciłam betę. Ostatnia 2.05 była 12,5 tys a dziś 25 tys. Przyrost 100% na 13 dni. Udało mi się złapać wizytę u lekarza i obraz w usg nie zmienił się od 10 dni, nadal jest 6+2 a jestem 8+3. Akcja serca też już nie była widoczna, a pęcherzyk żółtkowy ponad 8 mm. Ale tego się spodziewałam, więc zaskoczenia nie było.
Życzę Wam wszystkim spokojnych i nudnych ciąż i cudownych dzieciaczków ❤️❤️❤️ Niech fasolki rosną, serduszka biją a kopniaki nie dają spać 😉ten grudniowy wątek na zawsze zostanie w moim sercu a dopóki nie znikniecie ma prywatnym, będę Was czytać jak do tej pory - na bieżąco 🙂
Baaardzo mi przykro, wiem jak to jest.
Dużo siły życzę na przyszłość i pomyślności we wszystkim 🫂.

Ja tak samo. Mam sprzed 2 lat potwierdzoną, a dziś robiłam nową. Doktorek mówił że dla ciężarnych to dla szpitala żaden koszt i wolą zrobić. No ja mam to "szczęście" że robię wszystko w szpitalu za free.
Ja tak samo w KOCu mam wszystko darmowe i pewnie dlatego

reklama
Do góry