Carmen_87
Fanka BB :)
Boziu, wspieramy duchem, musi być dobrze, pokładam wiarę we współczesną medycynę :*ja dostałam znowu silnego krwawienia. Jestem w drodze do szpitala.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boziu, wspieramy duchem, musi być dobrze, pokładam wiarę we współczesną medycynę :*ja dostałam znowu silnego krwawienia. Jestem w drodze do szpitala.
O matko skąd tyle wolnego czasu, niektórzy to już chyba na elkach siedzą? HmmMoje drogie umyłam cala łazienkę, korytarz i okna a teraz zajadam sie tym
Ale kochana koleżankaPrzecież ja bym to w dwa dni zjadła ja dzisiaj spotykam się z koleżanką i chyba zabiorę ją na naleśniki z nutella i bita śmietana i owocami i na lody powiedziała, że jestem w ciąży i ja wybieram co będziemy robić powiedziała, że do maca nawet ze mną pójdzie, a ona fit i nie je takich rzeczy
Ja dostalam.od diabetolog kartke tam wszystko jest wypisane co mozna jesc w jakich ilosciach mniej wiecej ale prawda jest taka ze trzeba samemu wszystkiego probowac i sprawdzac co mozna a co nie.A jaka trzeba stosować diete w cukrzycy ciążowej? Jakieś są konkretne zalecenia?
Dzisiaj ogłaszam dzień naleśnikowy na słodko! Też mi się dzisiaj zamarzyłyMoje drogie umyłam cala łazienkę, korytarz i okna a teraz zajadam sie tym
ja prowadzę w dwóch miejscach - w PZU dr. Agnieszka Malec- Marczyńska i w centrum Medycznym na Zwierzynieckiej u dr Adama Malingera, chce na Polnej, bo dr Adam tam pracuje i moja przyjaciółka która robi specjalizacje i chce być ze mną przy porodzie wolałbym naturalny bo aktualnie kuzynka miała CC i nie jest z nią najlepiej boje się po prostu CC a Ty ?No to wypytywanko jeśli można Jakiego masz lekarza prowadzącego? Gdzie planujesz poród? Wolałabyś naturalny czy CC?
ja prowadzę w dwóch miejscach - w PZU dr. Agnieszka Malec- Marczyńska i w centrum Medycznym na Zwierzynieckiej u dr Adama Malingera, chce na Polnej, bo dr Adam tam pracuje i moja przyjaciółka która robi specjalizacje i chce być ze mną przy porodzie wolałbym naturalny bo aktualnie kuzynka miała CC i nie jest z nią najlepiej boje się po prostu CC a Ty ?
Hahaha waga rozumiem gratis była do nich jaki Kochany.to mąż mi kupił i wchodzi do domu i mi skalda życzenia i wręczył karton papitow i wagę
Ja dostalam.od diabetolog kartke tam wszystko jest wypisane co mozna jesc w jakich ilosciach mniej wiecej ale prawda jest taka ze trzeba samemu wszystkiego probowac i sprawdzac co mozna a co nie.