G
guest-1677526072
Gość
też ich podczytuje i faktycznie tam jedna osoba zaczęła się rzucać ale już jest okTak ja wczoraj ich czytałam troszkę, ale jakaś tam drama się zrobiła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też ich podczytuje i faktycznie tam jedna osoba zaczęła się rzucać ale już jest okTak ja wczoraj ich czytałam troszkę, ale jakaś tam drama się zrobiła.
nie no szaleć nie będęSzykują się zaparcia
Ja kupiłam tylko po jednej parze legginsów długie i krótkie. Też nie chce nakupić i później z tym zostać. Ale myślę jakoś tak inaczej, że będzie wszystko ok. Ale po prostu nie chce zapeszać i tak dalej. Jutro mam wizytę i nie wiem w co się ubrać bo te legginsy wzielam ciut większe i na razie średnio mi pasują bo mam za mały brzuch , ale są mega wygodne. Jedynie te krótkie do kolan inaczej leżą i w nich bym mogła iść ale nie wiem czy padało nie będzie albo za zimno , normalnie dżinsy to mam na recepturke zahaczone i rozpięte bo nie będę się ściskać.Kurcze, muszę kupić trochę wygodnych ciążowych rzeczy bo przestaję się mieścić w moje dzinsy i już nie mam w czym chodzić... problem w tym, że jestem jeszcze przed prenatalnymi i boję się że jak będzie coś nie tak to niepotrzebnie nakupuje tych rzeczy. Jakoś tak strasznie się boję..
Poszalaławiesz że cały karton mi przyszedł
Patrz to
Mam nadzieję że to nie to czego obawia się każda z nas tylko Twój nieszczęsny krwiak po prostu się czyści. Trzymaj się Kochana.ja dostałam znowu silnego krwawienia. Jestem w drodze do szpitala.
to mąż mi kupił i wchodzi do domu i mi skalda życzenia i wręczył karton papitow i wagęJa kupiłam tylko po jednej parze legginsów długie i krótkie. Też nie chce nakupić i później z tym zostać. Ale myślę jakoś tak inaczej, że będzie wszystko ok. Ale po prostu nie chce zapeszać i tak dalej. Jutro mam wizytę i nie wiem w co się ubrać bo te legginsy wzielam ciut większe i na razie średnio mi pasują bo mam za mały brzuch , ale są mega wygodne. Jedynie te krótkie do kolan inaczej leżą i w nich bym mogła iść ale nie wiem czy padało nie będzie albo za zimno , normalnie dżinsy to mam na recepturke zahaczone i rozpięte bo nie będę się ściskać.
Poszalała
Mam nadzieję że to nie to czego obawia się każda z nas tylko Twój nieszczęsny krwiak po prostu się czyści. Trzymaj się Kochana.
Oj, nie oszczędza Cię dawaj znać co się dzieje...ja dostałam znowu silnego krwawienia. Jestem w drodze do szpitala.
Kochana trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.ja dostałam znowu silnego krwawienia. Jestem w drodze do szpitala.
Ta wagę mógł odpuścić komu to potrzebneto mąż mi kupił i wchodzi do domu i mi skalda życzenia i wręczył karton papitow i wagę
no prosiłam żeby mi kupił no ale nie myślałam że dostanę w urodzinyTa wagę mógł odpuścić komu to potrzebne
Aaaaa to Ty dziś swietujesz urodziny?? Wszystkiego najlepszego! smacznej papity i łaskawej wagino prosiłam żeby mi kupił no ale nie myślałam że dostanę w urodziny
Poprzednia mi w drobny mak poszlaaaaaa
dziękuje tak urodziny akurat w dzień dzieckaAaaaa to Ty dziś swietujesz urodziny?? Wszystkiego najlepszego! smacznej papity i łaskawej wagi