G
guest-1677526072
Gość
kurde chyba faktycznie umyje te okna zarazSłuchajcie nadrobilqm was ,
Dzięki za odp odnośnie diety przy cukrzycy
Ogarnę zmywarkę i obiad dla dzieci i nie planuje juz nic sprzątać
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurde chyba faktycznie umyje te okna zarazSłuchajcie nadrobilqm was ,
Dzięki za odp odnośnie diety przy cukrzycy
Ogarnę zmywarkę i obiad dla dzieci i nie planuje juz nic sprzątać
Ja od dziecka na brzuchuJa bym chyba na brzuchu nie zasnęła. Nie umiem kilku minut na brzuchu poleżeć, bo mi niewygodnie, a co dopiero spać.Podziwiam osoby śpiące na brzuchu i zawsze zastanawiam się jak to możliwe, że im wygodnie.
![]()
No tak mam pozapisywane klientki i nie zostawię icha w grudniu też już wracam do pracy
styczeń - marzec/kwiecień odpuszczam i od maja mogę ruszać znowu
taki jest plan, a co z niego wyjdzie to nie wiem
![]()
Ja też, ja też! Już myślałam, że jestem jakaś nienormalna, bo planuję pracować do grudnia (niekoniecznie na 100% wydajności) a wrócić do pracy gdzieś w okolicach kwietniaa ja właśnie w pracy mam więcej czasu na pisanie i też zamierzam pracować ale aż do porodu czyli do końca listopada![]()
Ta nazwa na kartonie, Papita Party, jest mega adekwatnawiesz że cały karton mi przyszedł
Patrz to
O jaa, u mnie też w planach naleśniki!Dzisiaj ogłaszam dzień naleśnikowy na słodko!Też mi się dzisiaj zamarzyły
To ładnie żeś dzisiaj już zrobiła, ja dwa prania wstawiłam i zaraz wstawię kolejne jak tylko zwłokę się, żeby to drugie powiesić![]()
No, bo już się zestresowałamW zdaniem pisałam ze nie zostałam dopisana, cofam todziękuje
![]()
Kochana trzymam mocno za Was kciukija dostałam znowu silnego krwawienia. Jestem w drodze do szpitala.
A może się przeziębiłaś myślałam że ten covid to minął bądźmy dobrej myśli a może dla spokoju zrób test na covid biedronkowe był Ok i nie kłamały albo coś z powietrza jakiś wirusDziewczyny, chyba mam covidod wczoraj fatalnie się czuje, bolą mnie mięśnie, głowa mi pęka, katar. Generalnie boli mnie wszystko nawet zęby
Jestem przerażona…
![]()
Papita partyJa od dziecka na brzuchuAle w ostatnich latach jakoś się unormowało, i teraz śpię w każdej pozycji, a najlepsze są te typu noga gdzieś w okolicy szyi męża
Ja też, ja też! Już myślałam, że jestem jakaś nienormalna, bo planuję pracować do grudnia (niekoniecznie na 100% wydajności) a wrócić do pracy gdzieś w okolicach kwietniaAle u mnie praca z domu przy kompie, może coś z tego wyjdzie
Ta nazwa na kartonie, Papita Party, jest mega adekwatnaWszystkiego najlepszego!!
O jaa, u mnie też w planach naleśniki!Z owocami leśnymi i bitą śmietaną
No, bo już się zestresowałam
Kochana trzymam mocno za Was kciuki![]()
Daj znać, jak coś będzie wiadomo!
O to muszę zwrócić uwagę na Pana doktora z Polnej. Polecasz? Fajny jest i kompetentny? Ja właśnie chcę CC, ja psychicznie denerwuję się bardzo na myśl o porodzie naturalnym, ja zawsze mówiłam, że w życiu nie urodzę i czuję to nadal. Może wskazany dr by mi pomógł z planowaną cesarką hmm nie mam w ogole kogo pytać o to, tym bardziej, że jeszcze nikomu nie mówię o ciążyja prowadzę w dwóch miejscach - w PZU dr. Agnieszka Malec- Marczyńska i w centrum Medycznym na Zwierzynieckiej u dr Adama Malingera, chce na Polnej, bo dr Adam tam pracuje i moja przyjaciółka która robi specjalizacje i chce być ze mną przy porodziewolałbym naturalny bo aktualnie kuzynka miała CC i nie jest z nią najlepiej
boje się po prostu CC a Ty ?
![]()
Bardzo dobrze robisz. Ja się właśnie strasznie aktualnie nudzę w pracy i mi się z tych nudów nie chce tu siedzieć w ogóle. Po prenatalnych powiem w pracy co i jak, powiem, że z miesiąc może mogę jeszcze pochodzić i mają sobie szukać kogoś innego. Długo pracowałam na ciążę i tak jestem zdziwiona, że chodzę do pracy tak długo, bo mam dalekie dojazdy autem, tylko dlatego, że mam ciążę bezobjawową. To wypoczywaj!Ja siedzę na l4 ,praca moja jest ciężka a i mój wiek ,żylaki,ciśnienie to wszystko nie sprzyja aby w ciąży się męczyć, jeszcze się w życiu napracuje
ogólnie od poniedziałku tamtego była w szpitalu bo młody nie chciał wyjść, tasiemka, balonik, oksy, brak rozwarcia silne bole - decyzja CC. W 3 dobie zaczęły się dreszcze, goraczka, ogólne złe samopoczucie, bol. Jakieś zakażenie, blizna czysta, brzuch na USG ok- leży nadal w szpitalu nikt się wie co się zadziało![]()
Jeśli planujecie więcej dzieci, to CC zawsze jest bardziej ryzykowana niż sn. Ja jestem po CC i niech duże ryzyko, że będzie znów... A bardzo bym chciała sn..pół roku później przykurcze, problem z seksem, cuda wianki...