G
guest-1677526072
Gość
kurde chyba faktycznie umyje te okna zarazSłuchajcie nadrobilqm was ,
Dzięki za odp odnośnie diety przy cukrzycy
Ogarnę zmywarkę i obiad dla dzieci i nie planuje juz nic sprzątać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurde chyba faktycznie umyje te okna zarazSłuchajcie nadrobilqm was ,
Dzięki za odp odnośnie diety przy cukrzycy
Ogarnę zmywarkę i obiad dla dzieci i nie planuje juz nic sprzątać
Ja od dziecka na brzuchu Ale w ostatnich latach jakoś się unormowało, i teraz śpię w każdej pozycji, a najlepsze są te typu noga gdzieś w okolicy szyi mężaJa bym chyba na brzuchu nie zasnęła. Nie umiem kilku minut na brzuchu poleżeć, bo mi niewygodnie, a co dopiero spać. Podziwiam osoby śpiące na brzuchu i zawsze zastanawiam się jak to możliwe, że im wygodnie.
No tak mam pozapisywane klientki i nie zostawię ich a w grudniu też już wracam do pracy styczeń - marzec/kwiecień odpuszczam i od maja mogę ruszać znowu taki jest plan, a co z niego wyjdzie to nie wiem
Ja też, ja też! Już myślałam, że jestem jakaś nienormalna, bo planuję pracować do grudnia (niekoniecznie na 100% wydajności) a wrócić do pracy gdzieś w okolicach kwietnia Ale u mnie praca z domu przy kompie, może coś z tego wyjdziea ja właśnie w pracy mam więcej czasu na pisanie i też zamierzam pracować ale aż do porodu czyli do końca listopada
Ta nazwa na kartonie, Papita Party, jest mega adekwatna Wszystkiego najlepszego!!wiesz że cały karton mi przyszedł
Patrz to
O jaa, u mnie też w planach naleśniki! Z owocami leśnymi i bitą śmietanąDzisiaj ogłaszam dzień naleśnikowy na słodko! Też mi się dzisiaj zamarzyły
To ładnie żeś dzisiaj już zrobiła, ja dwa prania wstawiłam i zaraz wstawię kolejne jak tylko zwłokę się, żeby to drugie powiesić
No, bo już się zestresowałamW zdaniem pisałam ze nie zostałam dopisana, cofam to dziękuje
Kochana trzymam mocno za Was kciuki Daj znać, jak coś będzie wiadomo!ja dostałam znowu silnego krwawienia. Jestem w drodze do szpitala.
A może się przeziębiłaś myślałam że ten covid to minął bądźmy dobrej myśli a może dla spokoju zrób test na covid biedronkowe był Ok i nie kłamały albo coś z powietrza jakiś wirusDziewczyny, chyba mam covid od wczoraj fatalnie się czuje, bolą mnie mięśnie, głowa mi pęka, katar. Generalnie boli mnie wszystko nawet zębyJestem przerażona…
Papita party faktycznieJa od dziecka na brzuchu Ale w ostatnich latach jakoś się unormowało, i teraz śpię w każdej pozycji, a najlepsze są te typu noga gdzieś w okolicy szyi męża
Ja też, ja też! Już myślałam, że jestem jakaś nienormalna, bo planuję pracować do grudnia (niekoniecznie na 100% wydajności) a wrócić do pracy gdzieś w okolicach kwietnia Ale u mnie praca z domu przy kompie, może coś z tego wyjdzie
Ta nazwa na kartonie, Papita Party, jest mega adekwatna Wszystkiego najlepszego!!
O jaa, u mnie też w planach naleśniki! Z owocami leśnymi i bitą śmietaną
No, bo już się zestresowałam
Kochana trzymam mocno za Was kciuki Daj znać, jak coś będzie wiadomo!
O to muszę zwrócić uwagę na Pana doktora z Polnej. Polecasz? Fajny jest i kompetentny? Ja właśnie chcę CC, ja psychicznie denerwuję się bardzo na myśl o porodzie naturalnym, ja zawsze mówiłam, że w życiu nie urodzę i czuję to nadal. Może wskazany dr by mi pomógł z planowaną cesarką hmm nie mam w ogole kogo pytać o to, tym bardziej, że jeszcze nikomu nie mówię o ciążyja prowadzę w dwóch miejscach - w PZU dr. Agnieszka Malec- Marczyńska i w centrum Medycznym na Zwierzynieckiej u dr Adama Malingera, chce na Polnej, bo dr Adam tam pracuje i moja przyjaciółka która robi specjalizacje i chce być ze mną przy porodzie wolałbym naturalny bo aktualnie kuzynka miała CC i nie jest z nią najlepiej boje się po prostu CC a Ty ?
Bardzo dobrze robisz. Ja się właśnie strasznie aktualnie nudzę w pracy i mi się z tych nudów nie chce tu siedzieć w ogóle. Po prenatalnych powiem w pracy co i jak, powiem, że z miesiąc może mogę jeszcze pochodzić i mają sobie szukać kogoś innego. Długo pracowałam na ciążę i tak jestem zdziwiona, że chodzę do pracy tak długo, bo mam dalekie dojazdy autem, tylko dlatego, że mam ciążę bezobjawową. To wypoczywaj!Ja siedzę na l4 ,praca moja jest ciężka a i mój wiek ,żylaki,ciśnienie to wszystko nie sprzyja aby w ciąży się męczyć, jeszcze się w życiu napracuje
ogólnie od poniedziałku tamtego była w szpitalu bo młody nie chciał wyjść, tasiemka, balonik, oksy, brak rozwarcia silne bole - decyzja CC. W 3 dobie zaczęły się dreszcze, goraczka, ogólne złe samopoczucie, bol. Jakieś zakażenie, blizna czysta, brzuch na USG ok- leży nadal w szpitalu nikt się wie co się zadziało
Jeśli planujecie więcej dzieci, to CC zawsze jest bardziej ryzykowana niż sn. Ja jestem po CC i niech duże ryzyko, że będzie znów... A bardzo bym chciała sn..pół roku później przykurcze, problem z seksem, cuda wianki...