reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Ja mam przeje*ane, bo zamierzam pracować do końca października, i nie jestem w stanie być tu co godzinę czy dwie 🙈🙈🙈 a weekend dla mnie to już w ogóle najbardziej pracujący, a tu wtedy się dużo dzieje 🙈
Witam w klubie ja na zwolnienie mogę pójść dopiero październik/listopad 😂 Prowadzę swój gabinet kosmetyczny i tez czasami nadrabiam nocami co piszecie 😆

reklama
Przecież ja bym to w dwa dni zjadła 🙈🙈🙈 ja dzisiaj spotykam się z koleżanką i chyba zabiorę ją na naleśniki z nutella i bita śmietana i owocami i na lody 🙈😁 powiedziała, że jestem w ciąży i ja wybieram co będziemy robić 😎😅 powiedziała, że do maca nawet ze mną pójdzie, a ona fit i nie je takich rzeczy 😅🙈
jesteś udana 🤣 a potem korek w dupie 🤭że szok🤣🤣🤣🤣

Ale masz super koleżankę 😍

Moje drogie umyłam cala łazienkę, korytarz i okna a teraz zajadam sie tym🤪😁
choć mi umyć okna 🤣 ja się do nich już zbieram , mąż obiecał że umyje dziś no ale ...jest po 12h nocce więc śpi , potem idziemy na ogródek rozkładać dzieciom trampolinę i nie ma jak mi umyć ...
Chyba se sama będę musiała umyć , a tak mnie dziś chwilami brzuch jak na okres boli 🙈

reklama
A co się dzieje z kuzynka po CC jeśli można wiedzieć?? Sama zastanawiam się nad CC, ale jeszcze się waham
ogólnie od poniedziałku tamtego była w szpitalu bo młody nie chciał wyjść, tasiemka, balonik, oksy, brak rozwarcia silne bole - decyzja CC. W 3 dobie zaczęły się dreszcze, goraczka, ogólne złe samopoczucie, bol. Jakieś zakażenie, blizna czysta, brzuch na USG ok- leży nadal w szpitalu nikt się wie co się zadziało 😯

Do góry