reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Jeju dziewczyny pojechałam sobie na ogródek i ciotka przyjechała i tak mnie drażni , ciśnienie chyba mam już 200 a moja matka się też chyba zaczęła popisywać przed swoją siostrunia że za chwilę wybuchnę 😖 pojechać do domu nie bardzo bo dzieciaki się fajnie bawią a mnie krew zalewa
Ja ostatnio unikam osób które mnie drażnią. Nawet telefonu od nich nie odbieram po co się denerwować 🤷‍♀️

reklama
Dokladnie tak, co innego jakby na zwolnieniu faktycznie widnial kod leżący to rozumiem że nie należy wyjeżdżać.
Ano co kobieta to opinia, tutaj kilka koleżanek się wypowiadało, że by się nie odważyło, a na się notam, mam dwa miesiące na przemyślenie sprawy, zobaczymy czy się odważę lecieć samolotem w ciąży, pierwsza ciąża to człowiek taki bardziej niepewny. Musiałabym skonsultować z lekarzem.

Ano co kobieta to opinia, tutaj kilka koleżanek się wypowiadało, że by się nie odważyło, a na się notam, mam dwa miesiące na przemyślenie sprawy, zobaczymy czy się odważę lecieć samolotem w ciąży, pierwsza ciąża to człowiek taki bardziej niepewny. Musiałabym skonsultować z lekarzem.
Moja koleżanka dowiedziała się o ciąży właściwie w samolocie - caluteńki lot rzygała 🙄

No pewnie, to musi być przemyślana decyzja. Z drugiej strony po co wyjeżdżać jak masz się stresować. Takze to indywidualna sprawa każdej z nas. Wierzę, że coś wymyślisz 😁

Ja ostatnio unikam osób które mnie drażnią. Nawet telefonu od nich nie odbieram po co się denerwować 🤷‍♀️
nie wiedziałam że ciotka będzie 🙈
Najlepsze jest to że ona nie wie że ja w ciąży 😂 nadal nikomu oprócz mamy brata moich dzieci i męża to nikt nie wie , ale już niedługo się kapna no bo mi już brzuch wyszedł 😳 chyba że będę im gadać że przytyłam sobie bo żre za dużo słodkiego 🤣

Ja zanim się zdecydowałam na wakacje samolotem oczywiście decyzję skonsultowałam z moim lekarzem. Miałam krwiaka na początku ciąży i też balam się cokolwiek planować. Ale lekarz dal zielone światło 😁

nie wiedziałam że ciotka będzie 🙈
Najlepsze jest to że ona nie wie że ja w ciąży 😂 nadal nikomu oprócz mamy brata moich dzieci i męża to nikt nie wie , ale już niedługo się kapna no bo mi już brzuch wyszedł 😳 chyba że będę im gadać że przytyłam sobie bo żre za dużo słodkiego 🤣
Ja tak mowie osobom ciekawskim 🤣🤣🤣 że przytyłam bo przestałam ćwiczyć 🤣

ciii 🤫 zostawcie to na forum zamknięte

reklama
Do góry