Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o Jezu nie widziałam
Nie strasz, już dziś dwa zjadłamo Jezu nie widziałam
Ale ostatnio się tego tak nazarlam że cierpiałam na zaparcia
Gdzie to znalazłaś mów
zaraz muszę powiedzieć mężowi musi kupićNie strasz, już dziś dwa zjadłam
Haha na Allegro mi wyskoczyło
ostatnio zjadłam 4 naraz cały dzień umierałamNie strasz, już dziś dwa zjadłam
Haha na Allegro mi wyskoczyło
Jeden to już niebezpiecznie na granicy musi wlecieć nowe zamówieniezaraz muszę powiedzieć mężowi musi kupić
Z całego opakowania papitow został mi jeden batonik i jak tu żyć
achh mąż mnie pytał ostatnio czy chce , a ja durna mu na to że chyba nie ...teraz tak myślę że durna jestem, mógł zamówićJeden to już niebezpiecznie na granicy musi wlecieć nowe zamówienie
u mnie też ostatnio ucichły ale po to żeby po 2 dniach wrócić i zepsuć mi weekend 12+4 a mialam nadzieję że już mdłości nie wrocajakie to cudowne jak się już od paru dni nie wymiotuje życie staje się takie cudowne
Ja ostatnio zjadłam kilka kostek czekolady i mialam Problem z toaletą matkoboskoJeden to już niebezpiecznie na granicy musi wlecieć nowe zamówienie