Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Mniam, taki dobry pomidorek malinowy i serek hochlandserek topiony i pomidor ? Kuźwa muszę spróbować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mniam, taki dobry pomidorek malinowy i serek hochlandserek topiony i pomidor ? Kuźwa muszę spróbować
robisz smaka .... A nie mam gofrówA poza tym…właśnie zjadłam gofra z cukrem pudrem
no robisz mi smaka że jęzor mam do ziemiMniam, taki dobry pomidorek malinowy i serek hochland
Myślę, że w żabce mogą być, u mnie praktycznie są dostępne w każdym sklepie (wiem, bo bardzo je lubię ), szukaj w takim opakowaniuDziewczyny za mną chodzi to. Boze jak patrzę to połykam na raz. Najgorzej, że nie dostanę tego juz dzisiaj nigdzie
ale kawa mi teraz tylko z tym smakuje mmmm skosztuj to zobaczysz , niebo w gębie . Ale ta bitą śmietaną to ta z Lidla jakby coZ bita śmietana to są śniadania na bogatosci
No to czeka mnie wyjazd do żabkiMyślę, że w żabce mogą być, u mnie praktycznie są dostępne w każdym sklepie (wiem, bo bardzo je lubię ), szukaj w takim opakowaniu
Ja częściej na słodkie, ale ogorek kiszony czy placki ziemniaczane tez gładko wchodząMacie smaki bardziej na slone/kwasne czy na słodkie? Ja zdecydowanie na wszystko co kwasne oprócz ogórków kiszonych. Kupuje sobie rabarbar w laskach i jem, chodzi za mną czerwona porzeczka aż mi się śniło dzisiaj ze kupowałam ja w sklepie właśnie te kwasne języki, gumy z jakimś kwasnym nadzieniem. Mniam
powiem szczerze że nie wiem każdego dnia inny smak , czasem słodkie , czasem mięsne a czasem kwaśne u mnie to tak jest popierdzielone ze szokMacie smaki bardziej na slone/kwasne czy na słodkie? Ja zdecydowanie na wszystko co kwasne oprócz ogórków kiszonych. Kupuje sobie rabarbar w laskach i jem, chodzi za mną czerwona porzeczka aż mi się śniło dzisiaj ze kupowałam ja w sklepie właśnie te kwasne języki, gumy z jakimś kwasnym nadzieniem. Mniam
o boziu...placki nie no wychodzę stądJa częściej na słodkie, ale ogorek kiszony czy placki ziemniaczane tez gładko wchodzą