reklama
Aniaaa_022
Fanka BB :)
bardzo często zdarzają się takie przypadki niestetyjest to wkurzajace. Jeszcze dopytam koleżanki bo jej siostra w zusie pracuje. Ale mój mąż był na L4 2 miesiące i dostal wzewanie na komisję. I był tam taki młody synek bez nóg i bez jednej ręki i wyszedł taki wkurzony bo od wypadku musi się zgłaszać co 3 miesiace i jeszcze stwierdzili że rokuje poprawę i będzie miał zdolność do pracy ja pierd. To co mu te nogi i ręką odrośnie? Oni są nienormalni
nikola1512
Zaciekawiona BB
Dopisz mnie proszęDziewczyny, krótka piłka!
Robimy listę wszystkich udzielających się dziewczyn, tych, które chcą jeszcze dołączyć i zakładamy niedługo grupę prywatną
Poniżej lista uczestniczek. Listę zrobiłam na bazie moich ostatnich powiadomień, także na pewno dużo z Was jeszcze tu brakuje. Z góry przepraszam, ale ciężko zapamiętać wszystkie nazwy Ja nie piszę się na założycielkę grupy, ale może lista nas zmotywuje do działania? Można ją kopiować! Zgłaszajcie się, jeśli nie ma Was na liście Mam nadzieję, że nie wstawiłam tu jakiejś przypadkowej użytkowniczki forum
Lista użytkowników (kolejność przypadkowa):
@MartaMarkry
@Strzyga_
@Purrfect
@Hejcia
@anulaa_89
@MałaMi 2022
@natusia.mamusia86
@marsi89
@Carmen_87
@Roksi2810
@Blanca86
@Blondynka w sieci
@ka.an92
@Karola z nadzieją
@7grudnia
@nikola1512
@Karolcia105
@Cleo92
@Mamafasolki
@Coronita
@Bibi80
@honeypie58
@Blackoliwka
@Marcowa22
@Aurora84
@Sentosa
@Diaanaa
@Agnesco
@Renjja
@AgataG21
@Magdalena_xx
@Bebet
@Malka_91
@Edka88
@Nantes
@Hol-inka
@gigian
@Takalenka
@Poplątana9
@Aniaaa_022
@pannadarianna
@Olka92
@panna_anna
@MartaŁ
@Majka2022
@Migot_ka
@Margeritka28
@Monia_91
@Carolina123
@Cicha38
Np na diecie cukrzycowej wiele dziewczyn chudniejak można chudnąć w ciąży chyba że w pierwszym trymestrze dosłownie parę kg ...ale potem to się tylko przybiera ....
Dziwny ten twój lekarz
Poplątana9
Dzień dobry w sobotę! Ja dziś znów obudziłam się z bólem głowy, do tego katar, ból gardła i trzęsie mnie zimno. Zaraz wjedzie herbatka z miodem i cytryna , a na śniadanie naleśniki z dżemem malinowym, tyle tu pisałyście o tych naleśnikach, ze nie mogę zjeść nic innego
Jak liczycie sobie tygodnie? Wg usg zaczęłam wczoraj już 13+0 i powinnam się przerzucić na prenatal duo, ale wg. OM to dopiero w poniedziałek
Jak liczycie sobie tygodnie? Wg usg zaczęłam wczoraj już 13+0 i powinnam się przerzucić na prenatal duo, ale wg. OM to dopiero w poniedziałek
Hej,
Ja nie mam zadnej diety, aktualnie schudlam 4 kg (z 61 na 57). Jestem w 10 tc i nie jestem w stanie przytyć. Byłam już w nawet szpitalu z tego powodu ale nic nie pomogło
Ja nie mam zadnej diety, aktualnie schudlam 4 kg (z 61 na 57). Jestem w 10 tc i nie jestem w stanie przytyć. Byłam już w nawet szpitalu z tego powodu ale nic nie pomogło
Np na diecie cukrzycowej wiele dziewczyn chudnie
nikola1512
Zaciekawiona BB
Hejka,Hej,
Ja tez 10/11tc schudłam z 65 na 59, ginekolog mówi że dobrze bo nie przytyje dużo w ciąży (chociaż mi to bez różnicy bo jednak liczy się zdrowie dziecka a nie to ile przytyje). Jem codziennie takie ilości słodyczy ze normalnie bym przytyła od samego patrzenia, a tutaj nic.
Jeść to tez nie jem zdrowo tylko to na co mam ochotę, bo np na myśl o mięsie mnie odrzuca.
Jeśli ciąża jest prawidłowa i wszystko się dobrze rozwija to chyba nie ma co się martwić
Aniaaa_022
cudoNa nią zawsze można liczyć, jak mam zły humor albo mam płaczący dzień to zawsze przyjdzie mnie pocieszyć Tyle ile ona się nasłuchała moich żali i zawsze wysłucha, nie oceni!! I właśnie przyszła grzać mi brzuszek (pozwoliłam sobie zamazać mój syf w tle )
Ja dziś jakoś bardzo mocno spałam, ale tak mocno i ciężko, że mnie głowa od samego przebudzenia boliDzień dobry w sobotę! Ja dziś znów obudziłam się z bólem głowy, do tego katar, ból gardła i trzęsie mnie zimno. Zaraz wjedzie herbatka z miodem i cytryna , a na śniadanie naleśniki z dżemem malinowym, tyle tu pisałyście o tych naleśnikach, ze nie mogę zjeść nic innego
reklama