reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
jest to wkurzajace. Jeszcze dopytam koleżanki bo jej siostra w zusie pracuje. Ale mój mąż był na L4 2 miesiące i dostal wzewanie na komisję. I był tam taki młody synek bez nóg i bez jednej ręki i wyszedł taki wkurzony bo od wypadku musi się zgłaszać co 3 miesiace i jeszcze stwierdzili że rokuje poprawę i będzie miał zdolność do pracy🤦 ja pierd. To co mu te nogi i ręką odrośnie? Oni są nienormalni
bardzo często zdarzają się takie przypadki niestety 🤯

Dziewczyny, krótka piłka!
Robimy listę wszystkich udzielających się dziewczyn, tych, które chcą jeszcze dołączyć i zakładamy niedługo grupę prywatną 😊
Poniżej lista uczestniczek. Listę zrobiłam na bazie moich ostatnich powiadomień, także na pewno dużo z Was jeszcze tu brakuje. Z góry przepraszam, ale ciężko zapamiętać wszystkie nazwy 😅 Ja nie piszę się na założycielkę grupy, ale może lista nas zmotywuje do działania? 😉Można ją kopiować! Zgłaszajcie się, jeśli nie ma Was na liście 😊 Mam nadzieję, że nie wstawiłam tu jakiejś przypadkowej użytkowniczki forum 🤣

Lista użytkowników (kolejność przypadkowa):
@MartaMarkry
@Strzyga_
@Purrfect
@Hejcia
@anulaa_89
@MałaMi 2022
@natusia.mamusia86
@marsi89
@Carmen_87
@Roksi2810
@Blanca86
@Blondynka w sieci
@ka.an92
@Karola z nadzieją
@7grudnia
@nikola1512
@Karolcia105
@Cleo92
@Mamafasolki
@Coronita
@Bibi80
@honeypie58
@Blackoliwka
@Marcowa22
@Aurora84
@Sentosa
@Diaanaa
@Agnesco
@Renjja
@AgataG21
@Magdalena_xx
@Bebet
@Malka_91
@Edka88
@Nantes
@Hol-inka
@gigian
@Takalenka
@Poplątana9
@Aniaaa_022
@pannadarianna
@Olka92
@panna_anna
@MartaŁ
@Majka2022
@Migot_ka
@Margeritka28
@Monia_91
@Carolina123
@Cicha38
Dopisz mnie proszę 😘

Dzień dobry w sobotę! Ja dziś znów obudziłam się z bólem głowy, do tego katar, ból gardła i trzęsie mnie zimno. Zaraz wjedzie herbatka z miodem i cytryna , a na śniadanie naleśniki z dżemem malinowym, tyle tu pisałyście o tych naleśnikach, ze nie mogę zjeść nic innego 😂

Jak liczycie sobie tygodnie? Wg usg zaczęłam wczoraj już 13+0 i powinnam się przerzucić na prenatal duo, ale wg. OM to dopiero w poniedziałek 🤔

Hej,
Ja nie mam zadnej diety, aktualnie schudlam 4 kg (z 61 na 57). Jestem w 10 tc i nie jestem w stanie przytyć. Byłam już w nawet szpitalu z tego powodu ale nic nie pomogło :(
Hejka,
Ja tez 10/11tc schudłam z 65 na 59, ginekolog mówi że dobrze bo nie przytyje dużo w ciąży (chociaż mi to bez różnicy bo jednak liczy się zdrowie dziecka a nie to ile przytyje). Jem codziennie takie ilości słodyczy ze normalnie bym przytyła od samego patrzenia, a tutaj nic.
Jeść to tez nie jem zdrowo tylko to na co mam ochotę, bo np na myśl o mięsie mnie odrzuca.
Jeśli ciąża jest prawidłowa i wszystko się dobrze rozwija to chyba nie ma co się martwić 😘

Dzień dobry w sobotę! Ja dziś znów obudziłam się z bólem głowy, do tego katar, ból gardła i trzęsie mnie zimno. Zaraz wjedzie herbatka z miodem i cytryna , a na śniadanie naleśniki z dżemem malinowym, tyle tu pisałyście o tych naleśnikach, ze nie mogę zjeść nic innego 😂

Jak liczycie sobie tygodnie? Wg usg zaczęłam wczoraj już 13+0 i powinnam się przerzucić na prenatal duo, ale wg. OM to dopiero w poniedziałek 🤔
Ja dziś jakoś bardzo mocno spałam, ale tak mocno i ciężko, że mnie głowa od samego przebudzenia boli 😖

reklama
Dziewczyny to ja dla odmiany z wagi 56 waze juz 65 😱😱😱😱 co prawda miesiąc dużo leżałam ale nie jem jakos sporo. Dzis mam 13+3 aż się boję co będzie później zwłaszcza, że w pierwszej ciąży przytyłam 30 kg i bardzo boje się powtórki 🤣

Do góry