Margeritka28
Fanka BB :)
Oo gofry pycha.. Zjadło by sięDzięki Wam jutro muszę kupić gofrownice nutella, bita śmietana i owocki = gofry ale bym teraz zjadla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo gofry pycha.. Zjadło by sięDzięki Wam jutro muszę kupić gofrownice nutella, bita śmietana i owocki = gofry ale bym teraz zjadla
jesteś na liście od poczatkuDopisz mnie proszę
Mam to samo, juz druga ciąża i wydaje mi się że jest jeszcze gorzej . Normalnie jestem inzynierem więc głupia nie jestem, ale w 1 trymestrze to mam wrażenie, że mózg mi ktoś z orzechem zamienił .Wam też dziewczyny jakby mózg odebrało w tej ciąży? Mam problemy z logicznym myśleniem, w rozmowie brakuje mi słów, dłużej się nad wszystkim zastanawiam i nieraz palnę jakąś głupotę Dzisiaj nawet niechcący, właśnie przez brak zdolności logicznego myślenia wpierdzieliłam męża w kłopotliwą sytuację i był na mnie zły (i słusznie, ale przeprosiłam ). Normalnie czuje się głupia czasami
Tak sobie teraz pomyślałam że jak urodzimy to my na prawdę będziemy znały się jak łyse konie wnet fajnie by było kiedyś zrobić jakieś spotkanie gdzieś w połowie drogi wszystkich
Ja leżę prawie 6 tyg ale nie tyje na początku jadłam wszystko dopiero przed 8 tyg zaczęły się problemy z jedzeniem ale waga stoi w miejscu bardziej nogi mi zrobiły się chudsze ale później nie ma szans wroci apetyt to i kg będą wchodzićDziewczyny to ja dla odmiany z wagi 56 waze juz 65 co prawda miesiąc dużo leżałam ale nie jem jakos sporo. Dzis mam 13+3 aż się boję co będzie później zwłaszcza, że w pierwszej ciąży przytyłam 30 kg i bardzo boje się powtórki
Mnie się zdarza ostatnio zapomnieć o takich totalnie prostych rzeczach! Załamana tym jestem!Wam też dziewczyny jakby mózg odebrało w tej ciąży? Mam problemy z logicznym myśleniem, w rozmowie brakuje mi słów, dłużej się nad wszystkim zastanawiam i nieraz palnę jakąś głupotę Dzisiaj nawet niechcący, właśnie przez brak zdolności logicznego myślenia wpierdzieliłam męża w kłopotliwą sytuację i był na mnie zły (i słusznie, ale przeprosiłam ). Normalnie czuje się głupia czasami
według mnie dzis jest 12+6. Miesiączkę osttabia miałam 1 marca. Jedna apka liczy tak jak ja a druga świruje i pokazuje że 12+2 dziś. Ja też biorę prenatal uno i od poniedziałku, gdzie według mnie będzie 13 tydzień biorę już prenatal Duo. Tak jak pisze, od 13 tyg. Aha no i USG pokrywa mi się z moim liczenie. Wiesz to nie są 2 tyg. Różnicy tylko kilka dni. Więc nie zrobi to różnicy. Ja bym jeszcze pociągnęła do poniedziałku ten uno a potem przeszła na.duoDzień dobry w sobotę! Ja dziś znów obudziłam się z bólem głowy, do tego katar, ból gardła i trzęsie mnie zimno. Zaraz wjedzie herbatka z miodem i cytryna , a na śniadanie naleśniki z dżemem malinowym, tyle tu pisałyście o tych naleśnikach, ze nie mogę zjeść nic innego
Jak liczycie sobie tygodnie? Wg usg zaczęłam wczoraj już 13+0 i powinnam się przerzucić na prenatal duo, ale wg. OM to dopiero w poniedziałek
Moja koleżanka w każdej ciąży tyła po 30 kg...Dziewczyny to ja dla odmiany z wagi 56 waze juz 65 co prawda miesiąc dużo leżałam ale nie jem jakos sporo. Dzis mam 13+3 aż się boję co będzie później zwłaszcza, że w pierwszej ciąży przytyłam 30 kg i bardzo boje się powtórki
W ciąży, zwłaszcza na początku jest więcej wydzieliny niż normalnie więc jeżeli nic dodatkowo się nie dzieje wydaje mi się że to normalne. Też odkąd jestem w ciąży mam więcej wydzieliny i wszystko jest okPowiedzcie mi, czy jakbym miała jakąś poważną infekcję to wyszłoby to w cytologii? Na jednej z wizyt, kiedy z moim poprzednim lekarzem omawialiśmy wyniki cyto, wspomniałam mu wtedy, że mam dużo wydzieliny (było jej więcej nic zazwyczaj i w dalszym ciągu mam jej dużo) a on mi odpowiedział, że nie ma się czym przejmować, bo w cytologii nic nie wyszło. Tylko że cytologia to przecież nie jest posiew I teraz zgłupiałam. W ogóle czuje, że muszę zacząć ciążę tak jakby "od początku" z nowym lekarzem, bo totalnie teraz nie ufam w jakiekolwiek słowa mojego poprzedniego prowadzącego Począwszy od suplementacji po wyniki moich badań.