reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Ja czekam na genetyka, wyliczy ryzyko, ale z uwagi na wiek pewnie będzie w okolicach 1:500-1:800. Zobaczymy, co zasugeruje. USG super 🥰

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi Wy też macie tak ciężko z oddychaniem i musicie wszystko robić wolniej? Ja wyjdę z domu z psem to ide jak emerytka z balkonikiem... Męczę się na potęgę wszystkim...
Tak, bardziej sapię ;) W sumie teraz trochę przechodzi, ale we wcześniejszych tyg jak weszłam po schodach w naszym domu piętrowym to nie mogłam zdania powiedzieć bez przerwy na oddech, gdzie wcześniej wbiegałam i nawijałam przy tym bez problemu.

Dziewczyny a powiedzcie mi Wy też macie tak ciężko z oddychaniem i musicie wszystko robić wolniej? Ja wyjdę z domu z psem to ide jak emerytka z balkonikiem... Męczę się na potęgę wszystkim...
Ja też sapię wchodząc po schodach, sapię idąc z psami na spacer... Łatwiej się człowiek męczy, ale to ponoć normalne.

Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ❤
W pierwszej ciąży plamiłam krwawiłam leżałam plackiem miałam 392 szt tabletek miesięcznie aby utrzymać ciaze i tak przez 6msc ale leżałam wszyscy mi usługiwali i dzięki temu moich pełen wyrzeczeń mam piekna zdrowa córkę 💕💕i ty też dbaj o siebie oszczędzaj się maximum a będzie dobrze dziś leżę też od początku ciazy i wiem że warto poświęcić wszystko żeby dotrawac do samego końca 💓

W pierwszej ciąży plamiłam krwawiłam leżałam plackiem miałam 392 szt tabletek miesięcznie aby utrzymać ciaze i tak przez 6msc ale leżałam wszyscy mi usługiwali i dzięki temu moich pełen wyrzeczeń mam piekna zdrowa córkę 💕💕i ty też dbaj o siebie oszczędzaj się maximum a będzie dobrze dziś leżę też od początku ciazy i wiem że warto poświęcić wszystko żeby dotrawac do samego końca 💓

Tak, bardziej sapię ;) W sumie teraz trochę przechodzi, ale we wcześniejszych tyg jak weszłam po schodach w naszym domu piętrowym to nie mogłam zdania powiedzieć bez przerwy na oddech, gdzie wcześniej wbiegałam i nawijałam przy tym bez problemu.
Ja też sapię wchodząc po schodach, sapię idąc z psami na spacer... Łatwiej się człowiek męczy, ale to ponoć normalne.
Pocieszyłyście mnie 🙈 na szczęście mój Śp. Teść jak kupował mieszkanie, w którym mieszkamy kupił je na parterze,😅😅😅 jakbym miała wychodzic na jakiekolwiek piętro, to bym chyba z psem nawet nie wyszła 🤣

reklama
ja już nie, ale miałam tak na początku. Teraz mdłości mam tylko z rana ale jak zemdli to masakra, piersi też bolą mniej, plecy odpuściły.

Do góry