olenka201
Fanka BB :)
Ja akurat spie dość dobrze budze sie na siku rano nie mogę nawet wstać taką jestem śpiącą. Teraz siedzę i oczy mi się zamykaja .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie na spokojniejszy sen pomaga magnez wieczorem. Niby mam w prenatalnych, ale to tlenek magnezu (Magnesium Oxide), całkiem bezwartościowy, więc wieczorem biorę jeszcze cytrynian magnezu. Ja ogólnie jestem nocnym markiem, więc trudno mi zasnąć wcześniej, ale magnez pomaga przespać noc spokojnie.Kurcze, myślałam, ze tylko ja mam problemy ze snem, ale widzę nie jestem sama. Budzę się w nocy i nie mogę spać, rano ciężko wstać z łóżka, a w dodatku same głupoty mi się śnią jak sobie poradzić ze snami? Macie jakieś pomysły?
Ja pożyczyłam koleżance. Ale jeśli chodzi o ciuchy to jeśli będzie chłopak to będzie kiepsko bo miałam wtedy fazę na róż, koronki i wszystko cl tylko dziewczęceA tak jeszcze chcialam pytac mamy które już maja dzieci macie po.swoich pociechach ciuchy czy cokolwiek zostawione . Ja wszystko oddałam, sprzedałam został mi tylko materac od łóżeczka.
też tak mam. Co najlepsze przed ciążą mało kiedy pamiętałam co mi się śniło, a w nocy spałam jak zabita. Zawsze martwiłam się jak ją do dziecka w razie czego wstanę jak w domu się ze mnie śmiali, ze mnie nawet bomba nie ruszy jak śpię teraz jest masakra. Mąż na drugi bok się przekręca to się budzę i leżakujeKurcze, myślałam, ze tylko ja mam problemy ze snem, ale widzę nie jestem sama. Budzę się w nocy i nie mogę spać, rano ciężko wstać z łóżka, a w dodatku same głupoty mi się śnią jak sobie poradzić ze snami? Macie jakieś pomysły?
Liczy się tylko z okresu chyba że rozbieżność na prenatalnych jest duża, ale to wtedy lekarz i tak ustali nowy termin który będzie obowiązujący i poinfirmuje. Jeśli nie to cały czas termin z miesiączki będzie obowiązywać więc i adekwatnie tygodnie do niego a data z USG będzie tylko randomowym tygodniem i dniem który akurat będzie wypadał tylko z aktualnych wymiarów ale nic to nie będzie znaczyćAh i ostatnie pytanie, jak liczycie sobie tygodnie? Według OM czy zgodnie z USG?
Wszystko mam ja mam maluchy najstarsze rok skończone obawiam się że nowemu dziecku nie kupię absolutnie nic, bo byłoby to kupowanie mocno na siłę niby by się chciało ale rozsądek mówi co innegoA tak jeszcze chcialam pytac mamy które już maja dzieci macie po.swoich pociechach ciuchy czy cokolwiek zostawione . Ja wszystko oddałam, sprzedałam został mi tylko materac od łóżeczka.
pappa to badania krwi? Robi się je wcześniej i z wynikami idzie na USG?Mam już wyniki Pappy ale walczę ze sobą zeby nie sprawdzić tych wartości w internecie
Szczerze mówiąc ja zadzwonilabym do lekarza i to skonsultowała…Dziewczyny mam taką zagwozdkę. Czy dzwonić do przychodni i poprosić o przepisanie duphastonu z racji tego że te plamienie nadal mam? Bo za 2 dni skończę tabletki a wizyta dopiero 18stego i nie wiem co robić.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja dziś na krzywa cukrową poszłam dzisiaj z racji za wysokiej glukozy na czczo (94), dopiero będę miała pierwsze pobranie po wypiciu tego ulepku trzymajcie kciuki żebym jej nie zwróciła, bo rano napiłam się wody i poleciałam