Witam jestem nowa. Mam pytanie odnośnie przyrosty Betty HCG. 9 maja wyszło 33442.95 11 mają 37778.29. czy to prawidłowy wynik niby 5 tydzień. Za tydzień dopiero wizyta u lekarza. Dziękuję za odpowiedziNieśmiało założę nowy wątek bo pewnie powoli dowiadujemy się o ciążach - mi termin wypada na 3-4 grudnia jak na razie
reklama
Ja jak robiłam pappa to najpierw miałam wywiad i usg - wstępne wyniki od razu omówione i co się może zmienić, po tym szłam na pobranie krwii i odbierałam już ostateczne wynikipappa to badania krwi? Robi się je wcześniej i z wynikami idzie na USG?
Carolina123
Fanka BB :)
dlatego muszę podejść i podpytać jak to wygląda u mnie, żeby się przygotowaćJa jak robiłam pappa to najpierw miałam wywiad i usg - wstępne wyniki od razu omówione i co się może zmienić, po tym szłam na pobranie krwii i odbierałam już ostateczne wyniki
Carolina123
ja jestem słaba w te klocki. Wrzuciłam w kalkulator - przyrost poniżej normy 13 %. Ale wiem, że przy tak wysokich ilościach bety przyrost zwalnia. Czy aż tak to nie wiem. Ale wydaje mi się, że przy takich ilościach bez sensu robić przyrosty. A jakieś bóle lub plamienia masz ? Jest coś co Cię skłoniło do zrobienie bety?Witam jestem nowa. Mam pytanie odnośnie przyrosty Betty HCG. 9 maja wyszło 33442.95 11 mają 37778.29. czy to prawidłowy wynik niby 5 tydzień. Za tydzień dopiero wizyta u lekarza. Dziękuję za odpowiedzi
Żadnych plamien bóle podbrzusza lekkie i rzadko. Było to zalecenie lekarza . Wcześniej beta rosła według norm teraz zwolniła . Pytam bo do lekarza jeszcze trochę czasu. Stan ogólny dobry bez komplikacji.ja jestem słaba w te klocki. Wrzuciłam w kalkulator - przyrost poniżej normy 13 %. Ale wiem, że przy tak wysokich ilościach bety przyrost zwalnia. Czy aż tak to nie wiem. Ale wydaje mi się, że przy takich ilościach bez sensu robić przyrosty. A jakieś bóle lub plamienia masz ? Jest coś co Cię skłoniło do zrobienie bety?
Carolina123
dziwne trochę to zalecenie lekarza. Moja gin od kiedy zobaczyła na ekranie pęcherzyk ciążowy wręcz zabroniła mi robić bety dla własnego spokoju. Kiedy miałaś ostatnia wizytę ?Żadnych plamien bóle podbrzusza lekkie i rzadko. Było to zalecenie lekarza . Wcześniej beta rosła według norm teraz zwolniła . Pytam bo do lekarza jeszcze trochę czasu. Stan ogólny dobry bez komplikacji.
Karola z nadzieją
Wysokie wartości…przy takiej becie nie sprawdza się już przyrostów bo zdecydowanie zwalnia i nie rośnie tak jak na początku.Witam jestem nowa. Mam pytanie odnośnie przyrosty Betty HCG. 9 maja wyszło 33442.95 11 mają 37778.29. czy to prawidłowy wynik niby 5 tydzień. Za tydzień dopiero wizyta u lekarza. Dziękuję za odpowiedzi
Jestem po poronieniu więc może dlatego. No cóż pozostaje czekać na wizytę u lekarzadziwne trochę to zalecenie lekarza. Moja gin od kiedy zobaczyła na ekranie pęcherzyk ciążowy wręcz zabroniła mi robić bety dla własnego spokoju. Kiedy miałaś ostatnia wizytę ?
Dziękuję za odpowiedźWysokie wartości…przy takiej becie nie sprawdza się już przyrostów bo zdecydowanie zwalnia i nie rośnie tak jak na początku.
reklama
G
guest-1677526072
Gość
Co do liczenia tygodnia ciąży to ja mam liczone teraz wg USG bo wg OM wyszłoby że jestem o tydzień starszej ciąży .
Czyli nie tylko u mnie rosną włosy na brzuchu u mnie też są czarne ...jestem bardzo zdziwiona bo w żadnej ciąży nie miałam tak a w tej mam
Dziewczyny czy Wam też teraz tak wszystko śmierdzi ja od wczoraj jak mam coś zjeść to zatykam nos bo śmierdzi wszystko
Czyli nie tylko u mnie rosną włosy na brzuchu u mnie też są czarne ...jestem bardzo zdziwiona bo w żadnej ciąży nie miałam tak a w tej mam
Dziewczyny czy Wam też teraz tak wszystko śmierdzi ja od wczoraj jak mam coś zjeść to zatykam nos bo śmierdzi wszystko