MissCe
Fanka BB :)
Tak. Robiłam we wtorek a w niedziele mam USGpappa to badania krwi? Robi się je wcześniej i z wynikami idzie na USG?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Robiłam we wtorek a w niedziele mam USGpappa to badania krwi? Robi się je wcześniej i z wynikami idzie na USG?
w niedzielę? Pracowity lekarz. Muszę podejść u siebie zapytać jak to jestTak. Robiłam we wtorek a w niedziele mam USG
Nie znam wzięłam jakieś dziadostwo co było w domu. Normalnie zoviraxem smaruję, ale nie mogę znaleźć...mnie to samo! Łącze się w bolu, ale polecam sonol. Smarowałam w pierwszej ciazy, teraz tez
Jak wreszcie zrobią mi porządne usg to tym się będę kierowałaAh i ostatnie pytanie, jak liczycie sobie tygodnie? Według OM czy zgodnie z USG?
Ooo, to tak jak miKurcze, myślałam, ze tylko ja mam problemy ze snem, ale widzę nie jestem sama. Budzę się w nocy i nie mogę spać, rano ciężko wstać z łóżka, a w dodatku same głupoty mi się śnią jak sobie poradzić ze snami? Macie jakieś pomysły?
Ja tym razem zostawiłamA tak jeszcze chcialam pytac mamy które już maja dzieci macie po.swoich pociechach ciuchy czy cokolwiek zostawione . Ja wszystko oddałam, sprzedałam został mi tylko materac od łóżeczka.
Nie mam numeru do lekarza bezpośrednio niestety.Szczerze mówiąc ja zadzwonilabym do lekarza i to skonsultowała…
O to, toJa pożyczyłam koleżance. Ale jeśli chodzi o ciuchy to jeśli będzie chłopak to będzie kiepsko bo miałam wtedy fazę na róż, koronki i wszystko cl tylko dziewczęce
A kupiłaś sobie smakową? Mi bardziej podeszła niż zwykła...Dziewczyny mam taką zagwozdkę. Czy dzwonić do przychodni i poprosić o przepisanie duphastonu z racji tego że te plamienie nadal mam? Bo za 2 dni skończę tabletki a wizyta dopiero 18stego i nie wiem co robić.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja dziś na krzywa cukrową poszłam dzisiaj z racji za wysokiej glukozy na czczo (94), dopiero będę miała pierwsze pobranie po wypiciu tego ulepku trzymajcie kciuki żebym jej nie zwróciła, bo rano napiłam się wody i poleciałam