LKarina
Aktywna w BB
a czemu nie można retinolu, ja mam do twarzy z tym krem i stosuję, nie wiedziałem, że nie można.o kurde nawet nie zwróciłam uwagi na skład
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czemu nie można retinolu, ja mam do twarzy z tym krem i stosuję, nie wiedziałem, że nie można.o kurde nawet nie zwróciłam uwagi na skład
Bo jest to pochodna witaminy A, która może uszkodzić płód. Nie przejmuj się, bo dawki które przyjmowałaś w kremie dotychczas nie powinny mieć negatywnego wpływu na dzieciątko, ale na przyszłość lepiej zamienić na coś łagodniejszegoa czemu nie można retinolu, ja mam do twarzy z tym krem i stosuję, nie wiedziałem, że nie można.
Jezu tak mi przykro tule mocnoCześć dziewczyny,
Niestety nie mam dobrych wiadomości
Ciąża bliźniacza w 9 tygodniu obumarła.
Jutro szpital (((
nawet nie wiem co powiedzieć… trzymaj się i badz silna.Cześć dziewczyny,
Jutro szpital (((
Kurczę co za smutny dzień dzisiaj Tak mi przykro Bądź silna Kochana...Cześć dziewczyny,
Jutro szpital (((
Cześć dziewczyny,
Jutro szpital ((
Trzymaj się.... bardzo mi przykroCześć dziewczyny,
Jutro szpital (((
jeju tak bardzo mi przykro ( dzisiaj bardzo smutny dzień tutaj trzymaj się jakoś…Cześć dziewczyny,
Jutro szpital (((