Jeżeli wszystko było ok na ostatniej wizycie to bym nie przekładałaPrzez te przykre wiadomości, mam ochotę przesunąć swoją wizytę o tydzień szybciej.. i sama nie wiem czy dobrze chce zrobić. Miałam mieć wizytę 23.05, byłoby 10+1.
A chce zmienić na 18.05, byłoby 9+3.. ostatnia wizyta 04.05, wiec po 2, a nie 3 tyg..
To jest strasznie przykre,.. nigdy nie wiesz…
reklama
LKarina
Aktywna w BB
ok, nie miałam pojęcia, dziękiBo jest to pochodna witaminy A, która może uszkodzić płód. Nie przejmuj się, bo dawki które przyjmowałaś w kremie dotychczas nie powinny mieć negatywnego wpływu na dzieciątko, ale na przyszłość lepiej zamienić na coś łagodniejszego
MartaMarkry
Fanka BB :)
było.. był zarodek, było serduszko.. ale ja tera ciagle myśle czy ono nadal bije..Jeżeli wszystko było ok na ostatniej wizycie to bym nie przekładała
G
guest-1677526072
Gość
o nie ale dziś niefajny dzieńCześć dziewczyny,
Niestety nie mam dobrych wiadomości
Ciąża bliźniacza w 9 tygodniu obumarła.
Jutro szpital (((
Tule mocno
LKarina
Aktywna w BB
bardzo mi przykroCześć dziewczyny,
Jutro szpital (((
strasznie mi przykro, trzymaj się Zarodki wyglądały na 9tyg, czy były mniejsze?Cześć dziewczyny,
Jutro szpital (((
Warto zrobić badania genetyczne zarodków, to serio przynosi ulgę…
marsi89
Fanka BB :)
wierzysz w pechowa trzynastkę ? Ja też chyba przez wzdęcia mam taki brzuch, staram się go ukryc jeszcze ale różnie wychodzi. Nie każda musi mieć mdłości i wymioty. Ja wymiotów nie mam, mdłości znośne, ból cycek ogromny ale też pojawia się i znika. Cieszymy się że mamy takie umiarkowane dolegliwości.Hej dziewczyny, u mnie 9+3. Miałam dzisiaj wolne, bo jechałam na ostatnie szczepienie limfocytami. One mają za zadanie wytworzyć przyjazne środowisko dla maluszka, wiec mam nadzieje, że jest mu u mnie dobrze (do tej pory chyba tak, bo rósł wzorcowo ).
W piątek 13 maja miałam iść na kolejną wizytę, ale właśnie zobaczyłam co to za data i zmieniłam na czwartek @Purrfect zapisz mnie proszę na 12.05.
W przyszłym tygodniu (skończony 10) idę na Sanco. Jeszcze mi nie pobrali krwi, a ja już chodzę zestresowanaLiczę, że w ostatnich latach wyczerpaliśmy już naszego „ciążowego pecha” i teraz wszystko będzie ok.
Poza tym moje samopoczucie jest ok. W ostatnim czasie brak mdłości, pozostał spory ból piersi i zmęczenie. Wiem, że to wzdęcia, ale brzuch mam serio spory… Może to też wina apetytu Czytam o mdłościach i wymiotach innych dziewczyn i czasami się stresuję, że ja ich nie mam.
A co do ciążowego pecha to ja też mówię że w tamtym roku już go wyczerpałam. Mój gin osttanio stwierdził że wyczerpalam go już na kilka lat
ja też stosowałam krem do rąk z retinolem sporadycznie.a czemu nie można retinolu, ja mam do twarzy z tym krem i stosuję, nie wiedziałem, że nie można.
przykro mi, ja też w październiku straciłam ciążę bliźniacza i też w 9 tyg. Tzn. w 11 ale dzieci zatrzymały się na 9 tyg. Niestety ciąża bliźniacza obarczona jest większym ryzykiem poronienia.Cześć dziewczyny,
Jutro szpital (((
ja chodzę co tydzień, ale u mnie było dużo strat i częste wizyty przynoszą mi psychiczną ulgę.Przez te przykre wiadomości, mam ochotę przesunąć swoją wizytę o tydzień szybciej.. i sama nie wiem czy dobrze chce zrobić. Miałam mieć wizytę 23.05, byłoby 10+1.
A chce zmienić na 18.05, byłoby 9+3.. ostatnia wizyta 04.05, wiec po 2, a nie 3 tyg..
To jest strasznie przykre,.. nigdy nie wiesz…
Ja na chrzest od mojej postrzelonej babci dostałam złoty wisiorek z 13-stką, który mam do dziś i zawsze zakładałam go w piątek 13-ego, ale tę ciążę mam tak wyczekaną i wychuchaną, że nie będę ryzykowaławierzysz w pechowa trzynastkę ? Ja też chyba przez wzdęcia mam taki brzuch, staram się go ukryc jeszcze ale różnie wychodzi. Nie każda musi mieć mdłości i wymioty. Ja wymiotów nie mam, mdłości znośne, ból cycek ogromny ale też pojawia się i znika. Cieszymy się że mamy takie umiarkowane dolegliwości.
A co do ciążowego pecha to ja też mówię że w tamtym roku już go wyczerpałam. Mój gin osttanio stwierdził że wyczerpalam go już na kilka lat
Właśnie na ostatnie usg w środę szłam jak na ścięcie, bo mdłości mi się skończyły, a wszystko było ok. Wiem, że to nie jest wyznacznik, ale im więcej czytam o tych wymiotach, to bym sobie „rzygnęła tak dla zasady” (gdzieś przeczytałam ten tekst i mnie bardzo rozśmieszył).
reklama
Koleżanka mi z zazdrości tym tekstem zarzuciła jak jej powiedziałam, że w ciąży nie wymiotowałam ani razuJa na chrzest od mojej postrzelonej babci dostałam złoty wisiorek z 13-stką, który mam do dziś i zawsze zakładałam go w piątek 13-ego, ale tę ciążę mam tak wyczekaną i wychuchaną, że nie będę ryzykowała
Właśnie na ostatnie usg w środę szłam jak na ścięcie, bo mdłości mi się skończyły, a wszystko było ok. Wiem, że to nie jest wyznacznik, ale im więcej czytam o tych wymiotach, to bym sobie „rzygnęła tak dla zasady” (gdzieś przeczytałam ten tekst i mnie bardzo rozśmieszył).