reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

A ja zaczęłam się oczywiście stresować bo przestały mnie boleć piersi i czuję jakby nic się nie działo... to może oznaczas coś, a może oznaczać kompletnie nic...
mnie to też nakręca, bo przy każdej ciąży mnie bolały, a teraz nic :/ ale mdłości są, No chyba, że to wina Rota wirusa, którego wszyscy teraz w domu przechodzą. Wczoraj mój średniak wymiotował całe popołudnie i wieczór.

reklama
Dziewczyny ile my się nastresujemy to głowa mała, ale nic nie poradzimy i tak na ewentualne zle wieści.. chociaż muszą być dobre 😁 ja to zaraz chyba caly różaniec odmowie 🤣 mimo że nie jestem religijna, ale łudze się, że coś pomoże 😅

Ja staram się mieć cały czas dobre myśli, i wizualizować sobie wszystko co dobre, z tyłu głowy, gdzieś tam mam świadomość taką, że coś się może stać, ale wolę nie myśleć o tym, bo wierzę w przyciąganie tego o czym stałe myślimy. Nie powiem, bo Czasami jest ciężko, zwłaszcza jak idę na kibelek i zawsze z sercem w gardle patrzę czy nie ma plamień, ani nic niepokojącego.

Co do sutków dziewczyny to mnie one taaaaaaak wkurw****... 🙈 Całe życie wklęsłe suty, pojawiały się raz na jakiś czas, a teraz częściej są niż ich nie ma i za każdym razem jak niechcący dotknę to mnie boli to i denerwuje, nie lubię tego uczucia bardzo. Nie wiem jak można z nimi żyć na codzień, serio 🤣🤣🤣🤣

Hej Dziewczyny. To moze i ja się nieśmiało przywitam:) termin z om na 1.12, mam już jedno dziecko w wieku 9 lat, za mną dwie cb bardzo krótkie, bo spóźniona miesiaczka przyszla raz po 2 dniach a drugi raz po 3 dniach.... także strach mnie nie opuszcza, ale mam nadzieję, że tym razem się uda :)

reklama
Do góry