Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Myślałam, żeby isc w 6 tygodniu. Może będę spokojniejsza po tym biochemie, ale pewnie będę później panikować, że nie ma serduszka.moim zdaniem 7/8 tydzień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślałam, żeby isc w 6 tygodniu. Może będę spokojniejsza po tym biochemie, ale pewnie będę później panikować, że nie ma serduszka.moim zdaniem 7/8 tydzień.
w 6 niby powinno być, ale nigdy człowiek nie jest pewien czy się nie pomylił o kilka dniMyślałam, żeby isc w 6 tygodniu. Może będę spokojniejsza po tym biochemie, ale pewnie będę później panikować, że nie ma serduszka.
Jeśli pójdzie no. 6+5 to powinno być ok. Najlepiej 7+Myślałam, żeby isc w 6 tygodniu. Może będę spokojniejsza po tym biochemie, ale pewnie będę później panikować, że nie ma serduszka.
przykro miDziewczyny niedawno się przywitałam ale czas się pożegnać. Podejrzenia okazały się prawdziwe, ciąża pozamaciczna życzę Wam spokojnych ciąż
7 tydzieńKochane powiedzcie mi, kiedy najlepiej isc na pierwsze usg, żeby później przez kolejny tydzień nie panikować?
Jest mi okropnie przykro. Trzymaj się kochanaDziewczyny niedawno się przywitałam ale czas się pożegnać. Podejrzenia okazały się prawdziwe, ciąża pozamaciczna życzę Wam spokojnych ciąż
Mi również strasznie przykro, trzymaj się!Dziewczyny niedawno się przywitałam ale czas się pożegnać. Podejrzenia okazały się prawdziwe, ciąża pozamaciczna życzę Wam spokojnych ciąż
Strasznie mi przykro Przesyłam moc uścisków KochanaDziewczyny niedawno się przywitałam ale czas się pożegnać. Podejrzenia okazały się prawdziwe, ciąża pozamaciczna życzę Wam spokojnych ciąż