marsi89
Fanka BB :)
ja też muszę powiedzieć że już mi mdłości praktycznie odpuściły. Jak siedzę w domu i później wstaje to zero mdłości. A też teraz wchodziłam na apke i pokazuje mi właśnie że w 12 tygodniu już albo mdłości i złe samopoczucie zanikło albo zaniknie zaraz. W kuchni też już mogę dłużej staćWitamy! Jak termin na połowę grudnia, to już zaraz może zacznie być lepiej z jedzeniem Ja początek grudnia i jeszcze tydzień temu było słabiutko, a wczoraj i dziś już mała gastrofaza.
Jak się poza tym czujesz? Która to ciąża?
ja modlę się co wieczór, choć do kościoła rzadko chodze. A w ciąży mam specjalne 3 modlitwy dla ciężarnych i wiem że będzie dobrze, czuje się z ta wiara pewniej.I będzie trzymam mocno kciuki może dziwnie to zabrzmi ale ja zawsze jak jestem w ciąży to modlę się 2x dziennie No nie tylko jak w ciazy ale tu to już nadzyczaj moja córkę wymodliłam chyba że po takich przejściach tyle leków a wszystko oki I zdrowa będzie dobrze
a jakiś fajny krem na dzień pod makijaż? A może 2w1, na dzień i noc?Oj tak to się nie da, nie wystarczy kupić produkty, żeby umieć się pomalować jak sie umie, to każdym kosmetykiem da się pomalować, a jak ktoś nie umie, to najdrozsze i najbardziej profesjonalne kosmetyki nic nie dadzą bez umiejętności.
Polecilam tam wyżej produkty które są mega tanie, a na prawdę świetnej jakości idealne do nauki makijażu. Jeżeli chodzi o Cienie to drogeryjnych nie znam totalnie.