reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

A wiecie jakiego mam smaka na mizerię 🙈🤣🤣🤣
U mnie mizeria to tak co drugi dzień wjeżdża teraz, uwielbiam 😍 W ogóle sezon ogórkowy tutaj od początku ciąży (moja mama miała tak samo :D ), dziś właśnie miałam zalać gruntowe do kiszenia na małosolne 😍, ale okazało się, że nie mam niejodowanej soli. Ale jutro już zrobię.

W ogóle tak wczoraj pisałyście o tym serku pleśniowym, że aż musiałam kupić 🙃 Camembert, oczywiście z pasteryzowanego mleka. Poszedł cały w jeden dzień😁

reklama
no to się zaczynaja zachcianki 🤣
Jestem ciekawa co jutro dziewczyny wymyślicie do jedzenia 🤤

Dziś robiłam naleśniki na obiad z nutellą i z musem jabłkowym 🤤 potem się zjadło nektarynki , brzoskwinie z puszki i loda oblanego białą czekoladą 😋 myślałam że dziś pekne 🤣

A wiecie jakiego mam smaka na mizerię 🙈🤣🤣🤣
Za mną też mizeria chodzi od jakiegoś czasu. 😋
Ogórek już czeka na przyrządzenie. 😀

Cześć Dziewczyny! <3 Miło, że jest takie miejsce, chętnie przycupnę :D Termin mam przewidziany na połowę grudnia. Widzę, że tu o jedzeniu. Tak kocham gotować i jeść, a na samą myśl... :(
Witamy! :) ❤️ Jak termin na połowę grudnia, to już zaraz może zacznie być lepiej z jedzeniem :) Ja początek grudnia i jeszcze tydzień temu było słabiutko, a wczoraj i dziś już mała gastrofaza.
Jak się poza tym czujesz? Która to ciąża? :)

Za mną też mizeria chodzi od jakiegoś czasu. 😋
Ogórek już czeka na przyrządzenie. 😀
a za mna tzaziki. Upiekę jutro warzywa tyu ziemniaczki, kalafior i będę zajadać z tym sosem 😋

Jutro planuję zrobić duża ilość hummusu na kilka kolejnych dni. Pojdziemy chyba też w sos pomidorowy z makaronem spaghetti 😁 dodam tofu lub soczewicę.
zjadłabym też jakas dobra zupę 🙈 i bób, o którym pisałyście! naleśnikami z serem białym też nie pogardzę 😁

Tak, uwielbiam z naleśnikami i bitą śmietaną! 🤤

W ogóle to kiedyś w szkole na dzień kobiet nas chłopcy zaprosili do pijalni Wedla na naleśniki z czekoladą. To było tyyyyyle lat temu, a ja nadal pamiętam ten smak! 😅🤤🤦‍♀️
Dzięki Wam jutro muszę kupić gofrownice 🤦🏼‍♀️😅 nutella, bita śmietana i owocki = gofry 🤤🤤🤤 ale bym teraz zjadla 😪

Słuchajcie zaczęłam się pomalutku, tak ultra delikatnie cieszyć bo nie krwawię dzisiaj, rano miałam delikatne plamienia brązowe tylko. Jejjjj jak ja bym chciała aby było Ok 🥺🥺😊
I będzie trzymam mocno kciuki może dziwnie to zabrzmi ale ja zawsze jak jestem w ciąży to modlę się 2x dziennie No nie tylko jak w ciazy ale tu to już nadzyczaj moja córkę wymodliłam chyba że po takich przejściach tyle leków a wszystko oki I zdrowa 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂będzie dobrze 🙂🙂🙂🙂

Sushi ❤️ jutro zamówię

@Cleo92 poleć mi jakiś zestaw do makijażu ( podstawy) - ja się nie maluję, ale wyglądam jak zombie 🙈 a muszę się ludziom pokazać 🤣🤣🤣 najlepiej coś w miniaturach 🙈

reklama
a za mna tzaziki. Upiekę jutro warzywa tyu ziemniaczki, kalafior i będę zajadać z tym sosem 😋

Jutro planuję zrobić duża ilość hummusu na kilka kolejnych dni. Pojdziemy chyba też w sos pomidorowy z makaronem spaghetti 😁 dodam tofu lub soczewicę.
zjadłabym też jakas dobra zupę 🙈 i bób, o którym pisałyście! naleśnikami z serem białym też nie pogardzę 😁
Ooo, takie pieczone warzywka też bym zjadła z tym sosem. 😋

Do góry