Są! Pozdrawiam znad serka homogenizowanego truskawkowego, wafelków ryżowych i jabłkaPozdrawiam nocne łasuchy jeśli oprócz mnie takie są
reklama
7grudnia
Fanka BB :)
Dziewczyny, jaki ja miałam dzisiaj zły dzień, muszę sobie ponarzekać Od rana miałam okropny humor, w pracy wszyscy mnie drażnili, miałam ochotę pozabijać, a jak z niej w końcu wyszłam... to wlazłam w gów.no Cały dzień źle się czułam, od wczoraj mam dziwny ból pleców i biodra, jakbym go stłukła, a nie było takiej sytuacji Nie ustają też te kłucia w pochwie, dodatkowo zaczęłam mieć jakąś dziwną wydzielinę... We wtorek będę u lekarza to go o wszystko wypytam. Oby sobota była dla mnie łaskawsza!
gigian
oj też często mam takie dni... łatwo mówić ale... nie przejmuj się ! To na pewno hormony, nic już na to nie poradzimy . Trzeba jakoś załagodzić , włącz ulubioną muzykę, weź przyjemna kąpiel, zapał świeczki i odpocznij !Dziewczyny, jaki ja miałam dzisiaj zły dzień, muszę sobie ponarzekać Od rana miałam okropny humor, w pracy wszyscy mnie drażnili, miałam ochotę pozabijać, a jak z niej w końcu wyszłam... to wlazłam w gów.no Cały dzień źle się czułam, od wczoraj mam dziwny ból pleców i biodra, jakbym go stłukła, a nie było takiej sytuacji Nie ustają też te kłucia w pochwie, dodatkowo zaczęłam mieć jakąś dziwną wydzielinę... We wtorek będę u lekarza to go o wszystko wypytam. Oby sobota była dla mnie łaskawsza!
a co do tej wydzieliny , mam nadzieję że to nic groźnego, trzymam kciuki!
o mamo taaak , ten podkład to cud ! Używam podkładów z różnych półek cenowych a ten to mój totalny hit ja kocham też używac pod tusz do rzęs odżywkę Eveline. Znacie ten sposób ? Rzęsy są dużo dłuższe , grubsze, tusz się nie osypujeAle czego potrzebujesz?
Mogę Ci polecisz i wszystkim Wam w sumie jeżeli chodzi o drogeryjne produkty to podkład Eveline better than skin, no mówię Wam nie ma lepszego! Używam go na sobie od kiedy ttylko się pojawił i jest sztos. W ogóle ostatnio marka Eveline mnie tak zaskoczyła pozytywnie, że ja Teraz prakrycznie na codzień się maluję tylko tą marka korektory są super, eyeliner precise brush liner najlepszy jaki w życiu miałam dla siebie (podobny do słynnego eyelinera z Kat von d), tusz do rzęs z Eveline z taką mega malutka szczoteczką, puder mineralny Variete, puder rozświetlający też z serii Variete, i kredki do brwi mają super
Rozświetlacz polecam z Sensique albo my secret. A cienie to ostatnio katuje Affect
Karola z nadzieją
Ahhh kolejna z Trojmiasta witamy!Cześć Dziewczyny!
Widzę, że wątek prywatnego forum coraz częściej się pojawia, więc czas się odezwać
Jestem Marta, mieszkam w okolicy Trójmiasta. Jestem mamą cudownej 7latki, w grudniu nasza rodzina się powiększy
Badanie prenatalne 01.06, następny dzień wizyta u lekarza prowadzącego. Wstępny termin porodu z OM 14.12.
Podczytuje Was od jakiegoś czasu, chociaż czasem ciężko nadrobić bo jesteście bardzo aktywne na forum
Jesteście dla siebie dużym wsparciem dlatego chętnie zostanę z wami jak najdłużej.
Dużo zdrowia!
marsi89
u mnie z sama solą. Raczej się je obrane choć niekiedy wpierdzielam jak leciTo coś a'la fasola, tylko lepsze U mnie zawsze się jadło gotowane w solonej wodzie, a znowu u męża oprócz tego jeszcze z kawałkiem masła na wierzch (tak, żeby się rozpuściło). A, i niektórzy obierają ze skórek, a inni nie
18grudzien
Chciałabym dopisać siebie, to że nie udzielam się często, nie oznacza że nie udzielam
Ostatnia edycja:
18grudzien
Ostatnia edycja:
Cicha38
Dobra udało się zmienić nick ,to jestem ja bajdelka35 ,chce zostać z wami
Termin mam na 19 grudnia, prenatalne 9 czerwca do tego czasu bardzo się stresuje
Czy jest tu ciężarna z większą masa? Obawiam się że na prenatalnych nie bedzie nic widac przez te moje powłoki brzuszne
Mam też problem z ciesnieniem ,biore juz leki
Oby wszystko było dobrze ze mną i dzieckiem
Będę się do was odzywac
Termin mam na 19 grudnia, prenatalne 9 czerwca do tego czasu bardzo się stresuje
Czy jest tu ciężarna z większą masa? Obawiam się że na prenatalnych nie bedzie nic widac przez te moje powłoki brzuszne
Mam też problem z ciesnieniem ,biore juz leki
Oby wszystko było dobrze ze mną i dzieckiem
Będę się do was odzywac
Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry! Piszę dopóki nie zgubię się w ilości postów . Bób jem albo z solą albo z np Maggi i bez skórki ale jak jest miękka to i ona wleci . A dzisiaj na obiad będzie spaghetti . Już nie mogę się doczekać . Dziewczyny a lubice szparagi zielone długie? I czy też potem czujecie odór podczas oddawania siusiu? Podobno 10% ludzkości to czuje... I tak się stało, że oboje z mężem tak mamy ale zanim zjadłam 1 raz szparagi to mu nie wierzyłam .