Kochane, to że często gęsto będziemy miały inne zdanie /poglądy, to rzecz naturalna każda z nas inna, ale wchodząc na takie forum, trzeba umieć uszanować, to że ktoś ma odmienne zdanie, bo takie jest jego prawo. I jeżeli każda kobieta będzie właśnie tak postępować, że ja zrobiłabym inaczej, ale szanuje twoje zdanie, to będzie miło cały czas, a jeżeli będziemy komuś narzucały swoje zdanie, bo przecież ja pozjadałam wszystkie rozumy i nikt nie jest mądrzejszy ode mnie, to będą niepotrzebne spiny, można doradzić, ale broń boże kogoś krytykować..
Każda z nas jest w takim stanie, że myślę że wchodzi na forum, żeby się oderwać troszkę od rzeczywistości, odstresować, oczywiście dużo z nas ma różne humorki, a to przez ciążę, zmęczenie pracą, dziećmi, więc niech zostanie tak jak jest i wspierajmy się i szanujmy, tak jak do tej pory, bo przecież nie wchodzimy tu żeby jedna drugiej dogryzała
jak byłam na styczniówkach, to wchodziły jakieś trole i próbowały coś mieszać na forum i zdecydowałyśmy się na zamknięta grupę, żeby żadnych akcji nie było..