reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Koleżanki moje widziałam latały w zaawansowanych ciążach z dużymi brzuchami, nie wiem czy na zwolnieniu czy urlopy brały. Polską nie jestem zainteresowana, za dużo już podróżowałam za granicą i Polska jest dla mnie mało ciekawa, a ceny nieadekwatne, z Mamą planowałyśmy już sobie dawno wakacje za granicą, jakiś Zakhyntos czy coś by blisko było i krótki lot. A Mama właśnie do mnie przyjeżdża w sierpniu i tak zaczęłam kminić :)
Polska jest bardzo ciekawa jeśli ktoś lubi zwiedzać 🙂 i na dłuższe i krótsze wycieczki.
Ja lubię wyjeżdżać i za granicę i podróżować po Polsce. Wybieramy z mężem jakiś punkt zaczepienia i komponujemy trasę w zależności od czasu i potrzeb. Mąż też z kolegami czasem na jakiś przedłużony weekend się wybiera.
Mamy też mapę zdrapkę (przyznaje - dobór miejsc jest tam czasem dziwny 🙈 ale mąż już doszedł, że to chyba dlatego, że Czesi ją wydali 🤣 ) i wybieramy na niej jeden punkt i zwiedzamy resztę okolicy.
Za granicą zresztą podobnie - obieramy trasę i jedziemy gdzie nas oczy poniosą 🙂

reklama
sama jestem tego ciekawa bo mamy wakacje zarezerwowane w sierpniu nad morzem a ja na l4. Chyba trzeba będzie się podpytać gina o to czy można jechać . Jak nie będę mogła to mąż będzie musiał jechać sam z dziećmi 😞
Ktoś mi kiedyś opowiadał że jakaś znajoma czy coś... w ciąży pojechała nad morze na l4 na legalu bo miała na tydz zmienione miejsce przebywania w ramach właśnie odpoczynku czy senatorium i podany adres hotelu :) wszystko legalnie, można kontrolować :)

Jakoś tak weszłam na styczniowe. W porównaniu do styczniowych muszę Wam powiedzieć, tworzymy piękna grupę, która nie skupia się wyłącznie na ciazy, ale tez pozwala być niesamowita odskocznia, która jednocześnie daje tyle wsparcia, ze szok! I to od obcych ludzi! ❤️ muszę powiedzieć, ze cieszę się ze Was mam! Mogę tu wpaść i mam pomysł na obiad. Mogę tu wpaść i dostanę wsparcie. Mogę tu wpaść i pośmieje się z głupot. Mogę tu wpaść i przeżyć Wasza wizytę! Mogę tu wpaść i jak wejdę smutna, wiem ze wyjdę podniesiona na duchu! Jesteśmy tu of niedawna, a zaraz dobijemy 1000 komentarzy! 😅 co to vedzie gdy dojdziemy do naszych rozwiązań! ❤️❤️❤️

Polska jest bardzo ciekawa jeśli ktoś lubi zwiedzać 🙂 i na dłuższe i krótsze wycieczki.
Ja lubię wyjeżdżać i za granicę i podróżować po Polsce. Wybieramy z mężem jakiś punkt zaczepienia i komponujemy trasę w zależności od czasu i potrzeb. Mąż też z kolegami czasem na jakiś przedłużony weekend się wybiera.
Mamy też mapę zdrapkę (przyznaje - dobór miejsc jest tam czasem dziwny 🙈 ale mąż już doszedł, że to chyba dlatego, że Czesi ją wydali 🤣 ) i wybieramy na niej jeden punkt i zwiedzamy resztę okolicy.
Za granicą zresztą podobnie - obieramy trasę i jedziemy gdzie nas oczy poniosą 🙂
Sporo jeździłam po Polsce, na weekend czy na kilka dni ok, ale myślę o ciepłych wakacjach za granicą. No my też bardzo dużo zwiedzamy, bierzemy auto, rejsy itp., pewnie w ciąży musiałabym być bardziej ostrożna i typowo wypoczynkowo podejść ;)

Jakoś tak weszłam na styczniowe. W porównaniu do styczniowych muszę Wam powiedzieć, tworzymy piękna grupę, która nie skupia się wyłącznie na ciazy, ale tez pozwala być niesamowita odskocznia, która jednocześnie daje tyle wsparcia, ze szok! I to od obcych ludzi! ❤️ muszę powiedzieć, ze cieszę się ze Was mam! Mogę tu wpaść i mam pomysł na obiad. Mogę tu wpaść i dostanę wsparcie. Mogę tu wpaść i pośmieje się z głupot. Mogę tu wpaść i przeżyć Wasza wizytę! Mogę tu wpaść i jak wejdę smutna, wiem ze wyjdę podniesiona na duchu! Jesteśmy tu of niedawna, a zaraz dobijemy 1000 komentarzy! 😅 co to vedzie gdy dojdziemy do naszych rozwiązań! ❤️❤️❤️
bo to niesamowita grupa , którą tworzą niesamowite dziewczyny 😍
Już któryś raz mówię że jesteście super ❤️
Tu można o wszystkim mówić i o niczym i każda tu wysłucha pocieszy ❤️
Jesteście super !! 🙂

reklama
Do góry