No ja też mam na końcówkę. A pierw mialam na środek miesiąca ... Ale za to dla mnie jako pierwszy raz w ciąży to lepiej, że są dziewczyny do przodu bo już będę wiedzieć czego się spodziewać ewentualnie i tak dalej .widzę , że jest nas trochę z końcówki niby ten sam miesiąc a spory rozrzut, prawda ? Dziewczyny już będą cieszyć się drugim trymestrem bez mdłości, a my będziemy dopiero podchodzić do prenatalnych. No ale cóż takie życie
A tam nie usuwaj nie chodzi o to aby wcale nie wrzucać. Ale kurna z umiarem.. I na pewno nie coś takiego za co sami byśmy się denerwowały na naszych rodziców. A jak ja widzę jakie "kompromitujące" zdjęcia wrzucają to szlag trafia. Jedną mam taką co od niemowlęcia rewia mody i lans... To dziecko jest tak zadufane w sobie, że jak dojdzie kiedyś do jakiejś porażki to sobie nie poradzi psychicznie. Mnożyć mogę idiotyzmy moich znajomych i zastanawiam się ku czemu świat zmierza jak mają pozakładane profile niemowlętom... Na fejsie... Żenua...o Jezu też mnie to wkurza: pierwsza kupa, pierwszy zab...kogo to obchodzi prócz rodzica? Co oni są jakimiś celebrytami? Ja mimo że mam fejsa ostatnie zdjęcie wrzuciłam 3 lata temu. I to z wwkacji i chyba byłam pod wpływem jak je wrzucałam. Zastanawiam się czy tego pierunstwa nie usunąć.
Odnośnie l4 ciążowego to lipa, że się jest udupionym w domu.
Kawa musi być słodka a tak to nie słodzęszalona ja w ogóle nie słodzę co najlepsze ani kawy ani herbaty
Oby się ukazała za 3 tygodnie . No i grunt, że poza tym wszystko dobrzeHej, ja już po prenatalnych. Niestety moje pragnienie żeby tym razem nie było żadnych anomalii nie spełniło się - na usg była widoczna tylko jedna nerka. Lekarz kazał przyjść za 3 tyg na kontrole, bo czasami ta nerka jest trochę niżej umiejscowiona i się chowa - ale nie robię sobie dużych nadziei. Powiedział tez że jedna nerka wystarcza do prawidłowego funkcjonowania i rozwoju - i oby tak było, ale strasznie się boję, ze coś będzie nie tak z ta druga nerka. Poza tym - wszystko dobrze, najprawdopodobniej będzie drugi synek