reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Dziewczyny skóry że pytam bo to w sumie o zwierzaka chodzi ale no już czasem wysiadam czuje się osaczona 🤣
Czy wy też tak macie że swoim psiakiem że non stop za wami chodzi ? No bo u mnie shih tzu 3lata suczka i od paru tygodni nie odstępuje mnie na krok....nawet kiedy idziemy spać (nie mówię że mi się nie podoba to czy coś ) ale teraz jakby bardziej za mną chodzi a jak zamknę się w łazience to potrafi piszczeć że chce wejść , chodzi krok w krok za mną czy idę do kuchni czy do dzieci do pokoju czy nawet się ruszę 2 kroki ona już jest i łazi za mną 🤣 czuje się trochę z tym nie swojo ...
Co myślicie i czy wy też tak macie ?

Sorki trochę tak chaotycznie to napisałam ale mam nadzieję że zrozumiale 🤪
rozumiem Cię, mam tak z kotką. Gdzie ja to i ona, dosłownie idę sobie posiedzieć na kibelek, a ona siedzi za mną na spłuczce . Albo na koszu z praniem i na mnie patrzy. Idę leżeć, idzie ze mną. Idę na balkon jest przy mnie. Gotuje stoi obok nogi. Wydaje mi się, że to przywiązanie 😉

super wiadomośc. Który masz tydzień że już widać płeć?
10+5 wiec to tylko przypuszczenia 🙈😁 ale lekarz stwierdził o proszę po tym Zdj 😁 i jak się z nim nie zgodzić to nie wiem
A6463457-4E88-4F95-9A85-08462B7275E1.jpeg

Dziewczyny skóry że pytam bo to w sumie o zwierzaka chodzi ale no już czasem wysiadam czuje się osaczona 🤣
Czy wy też tak macie że swoim psiakiem że non stop za wami chodzi ? No bo u mnie shih tzu 3lata suczka i od paru tygodni nie odstępuje mnie na krok....nawet kiedy idziemy spać (nie mówię że mi się nie podoba to czy coś ) ale teraz jakby bardziej za mną chodzi a jak zamknę się w łazience to potrafi piszczeć że chce wejść , chodzi krok w krok za mną czy idę do kuchni czy do dzieci do pokoju czy nawet się ruszę 2 kroki ona już jest i łazi za mną 🤣 czuje się trochę z tym nie swojo ...
Co myślicie i czy wy też tak macie ?

Sorki trochę tak chaotycznie to napisałam ale mam nadzieję że zrozumiale 🤪
Ja tak mam ze wszystkimi zwierzętami w domu, wiec momentami jest to nawet uciążliwe 😁

reklama
Do góry