marsi89
Fanka BB :)
ja też siedziałam długo na słońcu nieposmarowana ale już będę pamiętać o smarowaniuA ja dziś wystawiałam twarz do słońca bo blada jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też siedziałam długo na słońcu nieposmarowana ale już będę pamiętać o smarowaniuA ja dziś wystawiałam twarz do słońca bo blada jestem
O tak.... Dramat totalny co się podziało z moją twarzą, jakbym wysypkę dostałaKto jeszcze dołącza do mnie, z ilością wyprysków na twarzy i okropnie pogorszonej cery? Aż nie mogę na siebie w lustrze patrzeć
Jest taka aplikacja medicept. Klientka mi poleciła, bo korzysta. Tam się rejestresujesz i klikasz jaki lek potrzebujesz, opisujesz tam po co Ci on na co itd, płacisz 30 zł i tam lekarze weryfikują i dostajesz erecepte.Dziewczyny mam taką zagwozdkę. Czy dzwonić do przychodni i poprosić o przepisanie duphastonu z racji tego że te plamienie nadal mam? Bo za 2 dni skończę tabletki a wizyta dopiero 18stego i nie wiem co robić.
tez je mamJa też dziś 9+1 wg OM. Też tak jakby zelżyły mi mdłości. Ale nie jest to jeszcze to czego oczekuję daleko mi jeszcze do dobrego samopoczucia . Ja kupiłam te gumy pregna vomi i po nich mi jeszcze gorzej w sumie więc nie stosuje.
mnie też przy dluzszym staniu bolał prawy pośladek, albo jak źle stanęłam ale przeszło. Mój z zawodu masażysta ale co ja się naprosze o masaż tak długo prosiłam aż samo przeszło tylko nie mogę stać w kuchniJa dzisiaj 10+5 i powiem Wam, że dokładnie od 10+0 lepiej się czuję, mam więcej energii. Na szczęście nie miałam mdłosci ani nic takiego od początku, ale podejrzewam, że gdybym miała to też by przeszły Jedynie co to przy dłuższym staniu lub chodzeniu bolą mnie pośladki, głównie prawy. Jak mąż pomasuje i po ugniata to jest dużo lepiej. Muszę w końcu wybrać się do rodzinnego po skierowanie na rehabilitację. Jeszcze usg piersi i do dentysty iść, ja nie wiem kiedy ja to wszystko zrobię
No właśnie i to jest przykre... Ja to samo muszę się naprosić o ten masaż, pojęczeć z bólu, aż w końcu to zrobi. Ale nie czuję, żeby to robił z przyjemnością, że mi pomaga...mnie też przy dluzszym staniu bolał prawy pośladek, albo jak źle stanęłam ale przeszło. Mój z zawodu masażysta ale co ja się naprosze o masaż tak długo prosiłam aż samo przeszło tylko nie mogę stać w kuchni
A mi jedna apka pokazuje że jutro 11 tydzień a druga pokazuje że 10+5 także ja stwierdzam że już prawie 11
Witamy i gratulacje! Fajnie, że jeszcze dołączają kolejne dziewczyny, razem zawsze raźniejCześć Wam, jestem Nikola aktualnie 8/9 tydzień ciąży i pierwsza ciąża. Według miesiączki termin 21.12, ale według usg 24.12. Usg pierwsze w 4 tygodniu nic nie było widać, kolejne usg w 7 tygodniu i już serduszko biło Teraz czekam na badania prenatalne z krwi mam 26.05, a usg prenatalne na 31.05.
Miło Was poznać
Dlatego pisałam że nie wyganiam - po prostu uważam że z młodą sztuczniową ciąża ktoś się może lepiej czuć z dziewczynami na takim samym momencie ciąży - pamietam jak na mojej poprzedniej grupie dziewczyny przeżywały że są „tyle w tyle” i stad taka podpowiedźHej, ja tak nie uważam bo ja serca nie widziałam a prezanatle miałabym za 5 tyg dopiero. Tu są dziewczyny z terminem na listopad i to dla mnie też daleką przyszłość