Blondynka w sieci
Fanka BB :)
ŚmiałoCzy mogę mieć pytanie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŚmiałoCzy mogę mieć pytanie?
Ja mam identycznie, te leciuteńkie mdłości to chyba bardziej ze stresu, że ich nie ma Jedynie te lekkie bole podbrzusza i wrażliwsze i trochę większe piersi.Kurde to ja nic a nic nie czuje, żadnych mdłości, nic mi nie śmierdzi, może to zły znak jedynie te bole okresowe mnie łapią ponoc to normalne
Mój taki „zły znak” ma 1,5 roku po prostu nie każdej w ciąży coś dolegaKurde to ja nic a nic nie czuje, żadnych mdłości, nic mi nie śmierdzi, może to zły znak jedynie te bole okresowe mnie łapią ponoc to normalne
Nie myśl tak. Masz już dzieci? Jak Twoje ciążę przebiegały?Kurde to ja nic a nic nie czuje, żadnych mdłości, nic mi nie śmierdzi, może to zły znak jedynie te bole okresowe mnie łapią ponoc to normalne
Jeśli jesteś pewna owulacji, to musiJa mam identycznie, te leciuteńkie mdłości to chyba bardziej ze stresu, że ich nie ma Jedynie te lekkie bole podbrzusza i wrażliwsze i trochę większe piersi.
Dziewczyny zapisałam się właśnie prywatnie na USG na 15.04! To będzie 6t+3, mam nadzieję, że serduszko będzie już biło wyraźnie
Nie, ja nie miałam plamienia w straconej ciąży.Dziewczyny czy u Was po stracie również każdorazowa wizyta w toalecie albo brzuch brzucha wiąże się z małym stresem czy nie będzie plamienia?
Dzięki, zamówiłam. W pierwszej ciąży brałam prenatal uno, a on miał cholinę.zobacz sobie suplementy Prenacaps. To jest nowa linia suplementów dla kobie w ciąży. Biorę je już od kilku miesięcy, mają bardzo dobre składy.
ja w pierwszej ciazy (zdrowej, donoszonej) aż do końca ciazy nie miałam młodości, wymiotów ani nic właśnie z zapachem. Zachcianek tez nie miałam. W zasadzie to nic mi nie było prócz bolu podbrzusza. Oby teraz było tak samoKurde to ja nic a nic nie czuje, żadnych mdłości, nic mi nie śmierdzi, może to zły znak jedynie te bole okresowe mnie łapią ponoc to normalne