Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Przepraszamto co mnie straszysz! nie myśl o takich rzeczach!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszamto co mnie straszysz! nie myśl o takich rzeczach!
ja też czekam, po 17 mają byćja też czekam na bete... I zawału dostaje powoli.
To moja pierwsza ciąża stąd ta niepewnośćNie myśl tak. Masz już dzieci? Jak Twoje ciążę przebiegały?
objawy mogą przyjsc, a nie musza! Głowa do góry! Na razie ciesz się, ze nie witasz dnia z głowa w wc który to tc u ciebie?To moja pierwsza ciąża stąd ta niepewność
Niestety ale dokładnie tak. Nawet co chwile latam do toalety i sprawdzam czy nie nie maDziewczyny czy u Was po stracie również każdorazowa wizyta w toalecie albo brzuch brzucha wiąże się z małym stresem czy nie będzie plamienia?
właśnie ogarnelam, ze złe zrozumiałam twoje pytanie haha! Ale i tak zakazuje ci myśleć w ten sposóbPrzepraszam
Tak, to normalne ze na początku tak galopuje a później wolniejBeta
31.03- 27,6
2.03- 109.4(303%)
4.03- 464,7(162%)
6.03- 955,2 (105%) ❤
Czy ten przyrost jest okej ? Czy powinien tak spadać?
Dużo nas tu jest po stratachNiestety ale dokładnie tak. Nawet co chwile latam do toalety i sprawdzam czy nie nie ma
Mam nadzieję, że po pierwszym usg to trochę człowiek wyluzuje
oczywiscie żyje dalej marcem, te 3 bety są kwietniowe, a nie z marcaBeta
31.03- 27,6
2.03- 109.4(303%)
4.03- 464,7(162%)
6.03- 955,2 (105%) ❤
Czy ten przyrost jest okej ? Czy powinien tak spadać?