reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Dobra dziewczyny dzwonil lekarz. Generalnie wyniki są dobre, nie mam żadnych mutacji, wszystko jak najbardziej w normie takze kamień z serca. Ale sam przyznał, że laboratorium ma trudna do zrozumienia dla normalnego człowieka metodę opisywania i rozumie mój niepokój. Takze ciesze sie bardzo i czekam cierpliwie na wizytę w czwartek. Dziekuje Wam za wsparcie 😍

reklama
Dobra dziewczyny dzwonil lekarz. Generalnie wyniki są dobre, nie mam żadnych mutacji, wszystko jak najbardziej w normie takze kamień z serca. Ale sam przyznał, że laboratorium ma trudna do zrozumienia dla normalnego człowieka metodę opisywania i rozumie mój niepokój. Takze ciesze sie bardzo i czekam cierpliwie na wizytę w czwartek. Dziekuje Wam za wsparcie 😍
Ufff to całe szczęście! Bardzo się cieszę ☺️

No mnie tak muli na wymioty tylko lekko. Od rana do 17 a potem jest lepiej. Najgorzej że słabo się czuje gdy w pracy jestem
No to mamy dokładnie tak samo🤦‍♀️💔 Gdzieś tam wyczytałam, że ma to związek ze spadkiem cukru we krwi i stąd to uczucie, czyli że nie powinno się dopuszczać do uczucia głodu.. ale ja jeszcze nie zdążę być głodna, a już mnie trzepie od środka. Jutro chyba pojadę kupić gumy imbirowe. Niby pomagają.. A w którym jesteś tygodniu?

Mnie strasznie boli żołądek i mdli mnie ale nie wymiotuję, a mam wrażenie że chyba byłoby mi wtedy lepiej, bo to uczucie mdłości jest okropne. Mam nadzieję, że najpóźniej w 12 tyg to się skończy, bo oszaleje. 😭😭😭
znam to 😞 już 10+0 a od przedwczoraj znów mdłości bez wymiotów ...masakra

No to ja miałam podobnie do 6tyg bolały mnie piersi i miałam apetyt i mdlosci, później zniknęły wiec tez byłam na wizycie w 7tyg okazało sie ze jest wszystko ok i w sumie do tej pory tak zostałam bez objawow tylko jakieś delikatne kłucia ale teraz i to nawet zniknęło, także tez staram sie już nie panikować ale czasem mnie tylko takie „czarne” dni nachodzą, ale ogólnie staram sie myśleć pozytywnie 🤗
Mam to samo, brak objawów mnie wykańcza, bo nie wiem co mam o tym myśleć :p chodzę do pracy, góry bym mogła przenosić, nic nie odczuwam, dziś dokładnie 9+0... Muszę jeszcze wytrzymać do 18.05., wtedy będzie 10+5 i chwila prawdy, drugie USG... 🙍

No to mamy dokładnie tak samo🤦‍♀️💔 Gdzieś tam wyczytałam, że ma to związek ze spadkiem cukru we krwi i stąd to uczucie, czyli że nie powinno się dopuszczać do uczucia głodu.. ale ja jeszcze nie zdążę być głodna, a już mnie trzepie od środka. Jutro chyba pojadę kupić gumy imbirowe. Niby pomagają.. A w którym jesteś tygodniu?
Ja 6+1 a Ty?

6+4😅 jeszcze bagatela 6 tygodni i powinno przejść 😂 nie wiem czy się śmiać czy płakać
Ja mam tak samo I niby jestem głodna ale jem bez żadnej przyjemności ;(
Dokładnie! I zero ochoty na cokolwiek. Niby coś by człowiek zjadł, bo głodny i mdli ale wszystko jest takie byle jakie. Wepchnięte do gardła dla zasady. 😒

reklama
Do góry