reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Ja również się żegnam z Wami beta spada, czyli od wtorku ten ból i krwawienie to było poronienie.
W domu mam swoją trójeczkę i tym żyję. Zregenerujemy siły fizyczne i psychiczne i zawalczymy o czwartego dzidziusia❤️

Wam dziewczyny życzę mało nerwów, pięknych przeżyć w ciąży i dbajcie o siebie 🤗😉
kochana, strasznie mi przykro 🥺🥺🥺 trzymaj się mocno😘

reklama
U mnie dziewczyny niestety nie ma dobrych wieści...😥😥😥 tętna zaroda nie ma i jest duzo mniejszy niż powinien, pęcherzyk odpowiada wiekowi ciąży, ale bardzo słaba była widoczność zarodka.. od wczoraj nie mogę sobie jakoś z tym poradzić...
może jeszcze jest jakas nadzieja..?🥺

Mało się udzielam bo robiłam dwa testy a u lekarza jeszcze nie byłam. Wczoraj i dziś zjadłam, no sporo zjadłam na obiad a potem do kibla i czyszczenie... Też tak macie? Potem spokój

Mało się udzielam bo robiłam dwa testy a u lekarza jeszcze nie byłam. Wczoraj i dziś zjadłam, no sporo zjadłam na obiad a potem do kibla i czyszczenie... Też tak macie? Potem spokój
Mnie strasznie boli żołądek i mdli mnie ale nie wymiotuję, a mam wrażenie że chyba byłoby mi wtedy lepiej, bo to uczucie mdłości jest okropne. Mam nadzieję, że najpóźniej w 12 tyg to się skończy, bo oszaleje. 😭😭😭

reklama
Mnie strasznie boli żołądek i mdli mnie ale nie wymiotuję, a mam wrażenie że chyba byłoby mi wtedy lepiej, bo to uczucie mdłości jest okropne. Mam nadzieję, że najpóźniej w 12 tyg to się skończy, bo oszaleje. 😭😭😭
No mnie tak muli na wymioty tylko lekko. Od rana do 17 a potem jest lepiej. Najgorzej że słabo się czuje gdy w pracy jestem

Do góry