reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Ja również się żegnam z Wami beta spada, czyli od wtorku ten ból i krwawienie to było poronienie.
W domu mam swoją trójeczkę i tym żyję. Zregenerujemy siły fizyczne i psychiczne i zawalczymy o czwartego dzidziusia❤️

Wam dziewczyny życzę mało nerwów, pięknych przeżyć w ciąży i dbajcie o siebie 🤗😉
kochana, strasznie mi przykro 🥺🥺🥺 trzymaj się mocno😘

reklama
U mnie dziewczyny niestety nie ma dobrych wieści...😥😥😥 tętna zaroda nie ma i jest duzo mniejszy niż powinien, pęcherzyk odpowiada wiekowi ciąży, ale bardzo słaba była widoczność zarodka.. od wczoraj nie mogę sobie jakoś z tym poradzić...
może jeszcze jest jakas nadzieja..?🥺

Mało się udzielam bo robiłam dwa testy a u lekarza jeszcze nie byłam. Wczoraj i dziś zjadłam, no sporo zjadłam na obiad a potem do kibla i czyszczenie... Też tak macie? Potem spokój

Mało się udzielam bo robiłam dwa testy a u lekarza jeszcze nie byłam. Wczoraj i dziś zjadłam, no sporo zjadłam na obiad a potem do kibla i czyszczenie... Też tak macie? Potem spokój
Mnie strasznie boli żołądek i mdli mnie ale nie wymiotuję, a mam wrażenie że chyba byłoby mi wtedy lepiej, bo to uczucie mdłości jest okropne. Mam nadzieję, że najpóźniej w 12 tyg to się skończy, bo oszaleje. 😭😭😭

reklama
Mnie strasznie boli żołądek i mdli mnie ale nie wymiotuję, a mam wrażenie że chyba byłoby mi wtedy lepiej, bo to uczucie mdłości jest okropne. Mam nadzieję, że najpóźniej w 12 tyg to się skończy, bo oszaleje. 😭😭😭
No mnie tak muli na wymioty tylko lekko. Od rana do 17 a potem jest lepiej. Najgorzej że słabo się czuje gdy w pracy jestem

Do góry