Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Tak, ja biorę cały zestaw metylowany witamin ale głównie chodzi o kwas foliowyHej czy chodzi o metylowany kwas foliowy w związku z mutacją Pai etc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ja biorę cały zestaw metylowany witamin ale głównie chodzi o kwas foliowyHej czy chodzi o metylowany kwas foliowy w związku z mutacją Pai etc?
Cześć ciocie, u nas wszystko ok![]()
Pieknie dziewczynyDziewczyny ja juz po wizycie. Wszystko dobrze. Fasolka 19 mm i serduszko bije mocno. Następna wizyta 06.06 a prenatalne mi dadzą date 17 mają na konsultacjach.Zobacz załącznik 1398668
super, trzymam kciuki za wtorkowa wizytędziś FHR (+)ciąża młodsza bo 6+3 a powinno byc 8+3, we wtorek kolejna wizyta i zobaczymy co dalej. Mam taki rollercoaster w głowie, że juz sama nie wiem co myśleć...
A to biorę kwas foliowy, witaminę D3, E i omega 3 i acard ale mam też bardzo wysokie nadciśnienie więc to wszystko po to żebym nie miała tej wątpliwej przyjemności doznania preeklampsji i żeby łożysko się dobrze wykształciło, a przepływy były ok. Jak dotrwam do 36/37 to będzie moje medyczne osiągnięcie, bo wszystkie badania zlecałam sobie sama, a do lekarza poszłam jak sama już miałam wszystkie wynikiTak, ja biorę cały zestaw metylowany witamin ale głównie chodzi o kwas foliowybiorę coś takiego i zastanawiam czy brać jeszcze coś ponad to. A No biorę jeszcze witaminę D3.
O tak jeżdżenie samochodem w tym stanie uwielbiam wprost.. Odrazu robię się zielona i zaczynam oddychanie jak do porodu@Kamsik @MoniaJ2424 dziewczyny jestem z Wami w tym klubiewg appki jestem 5+3 a od 3 dni mam mdłości, wszystko mi puchnie w ustach, jestem w stanie pic tylko wodę z sokiem z cytryny i imbirem a cokolwiek jem, o ile w ogóle, musi być turbo słone. Najgorszej ze jestem na urlopie i jeździmy dużo autem i cały czas czuje się jak na kacu gigancie, zgięta w pół. Oby to minęło szybko bo tak się nie da żyć
ale z uwagi na te dokuczliwe objawy przesunęłam sobie wizytę u gina wiec mam pierwsze usg tydzien wcześniej
@PsychoPatka91 możesz zmienić z 18.05 na 11.05 w wolnej chwili
![]()
Czasem warto wziąć sprawę w swoje ręceA to biorę kwas foliowy, witaminę D3, E i omega 3 i acard ale mam też bardzo wysokie nadciśnienie więc to wszystko po to żebym nie miała tej wątpliwej przyjemności doznania preeklampsji i żeby łożysko się dobrze wykształciło, a przepływy były ok. Jak dotrwam do 36/37 to będzie moje medyczne osiągnięcie, bo wszystkie badania zlecałam sobie sama, a do lekarza poszłam jak sama już miałam wszystkie wynikiUparłam się, że nie spotka mnie to i koniec.
Przekleństwo lekarzyCzasem warto wziąć sprawę w swoje ręcetez tak zrobiłam
![]()
Evelina@ i jak tam Twoje wyniki?trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze![]()